Ο Toprak Razgatlioglu ταχύτερος της πρώτης ημέρας δοκιμών στην Αργεντινή

Ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK) ολοκλήρωσε στην κορυφή την πρώτη ημέρα δοκιμών της Αργεντινής για τον προτελευταίο γύρο της σεζόν.

Ο αντίπαλος του στον αγώνα για τον τίτλο, Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) στο FP2 ήταν ο πρωταγωνιστής μιας κακής πτώσης στη στροφή 6 περίπου μισή ώρα πριν από το τέλος της συνεδρίας και έτσι δεν συνέχισε μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ο Toprak Razgatlioglu με χρόνο 1’37.872 στα τελευταία στάδια ήταν ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας.

Στην δεύτερη θέση τέλειωσε την ημέρα ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) με διαφορά +0.246s, ενώ την πρώτη τριάδα έκλεισε ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) με +0.548s διαφορά από την κορυφή.

Ο Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati), τέλειωσε στην 4η θέση, μπροστά από τον Jonathan Rea, ο οποίος είχε μια καταστροφική Παρασκευή, αφού είχε μια πτώση στη στροφή 6. Ο Βορειοϊρλανδός κατέληξε στο χαλίκι, ενώ ευτυχώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής δεν υπέστη συνέπειες όπως φάνηκε όταν επέστρεψε στα pit.

Την πρώτη εξάδα έκλεισε ο Chaz Davies (Team GoEleven), μπροστά από τον Axel Bassani (Motocorsa Racing) και τον Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK).

Την δεκάδα έκλεισε η καλύτερη Honda του Leon Haslam (Team HRC).