Ο Valentino Rossi ανανέωσε τον συμβόλαιο του με την Yamaha έως το 2020

Rossi 2 ακόμη χρόνια με την Yamaha – δυστυχώς Fake News

Το Σαββατοκύριακο, ανακοινώθηκε η παράταση της σύμβασης του Valentino Rossi με την Yamaha μέχρι τα τέλη του 2020. Τα νέα όμως έχουν μόνο ένα λάθος – είναι ψεύτικα.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσουμε φέτος: Ο δικτυακός τόπος auto-moto-time.com έγραψε μια εξαιρετική αποκλειστική ανακοίνωση – ο Rossi πρόκειται να υπογράψει μια νέα διετή σύμβαση με την Yamaha μέχρι το τέλος του 2020.

Αυτό θα ήταν ευχάριστο για όλους τους οπαδούς του εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Αλλά, δυστυχώς, αυτή η μέχρι τώρα άγνωστη ιστοσελίδα διέδωσε μια τεράστια φήμη.

“Ναι, είναι ψεύτικες ειδήσεις”, δήλωσε στον SPEEDWEEK.com ο William Favero, διευθυντής επικοινωνιών της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP.

Το auto-moto-time.com αναφέρει ότι ο Valentino Rossi θα παρατείνει τη σύμβασή του μέχρι το τέλος του 2020. Τότε θα ήταν σχεδόν 41 ετών.

Παρεμπιπτόντως θα πρέπει να συνηθίσουμε σε ψευδείς αναφορές στη σεζόν του 2018.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ auto-moto-time.com
Ο Valentino Rossi ανανέωσε τον συμβόλαιο του με την Yamaha για άλλα δύο χρόνια, έτσι η Yamaha κρατά τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή MotoGP στην ιαπωνική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν του 2020.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή την απόφαση γιατί πάντα υπήρχε το σχέδιό μου να αγωνίζομαι σε μηχανοκίνητα αθλήματα για όσο διάστημα μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να περνώ καλά ταυτόχρονα», δήλωσε ο Rossi. «Από τότε που επέστρεψα στη Yamaha το 2013 αισθάνθηκα σαν να είμαι σπίτι μου και πάλι και αυτό φάνηκε στα αποτελέσματα.»

«Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία με τους ανθρώπους μου και την υπόλοιπη ομάδα Movistar Yamaha MotoGP. Η υποστήριξή τους για μένα δεν έχει κανένα όριο και θέλω να τους ευχαριστήσω ειλικρινά γι ‘αυτό. Αισθάνομαι να έχω το κίνητρο να συνεχίσω να οδηγώ το YZR-M1 για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, φέτος και τις επόμενες δύο σεζόν.»
πηγή: http://auto-moto-time.com/

Related Posts