Ο Valentino Rossi στην EICMA 2021 για “Ένα ακόμα Γύρο” – Φωτογραφίες

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi βρέθηκε στο επίκεντρο την Πέμπτη στην EICMA 2021 στο Μιλάνο, στην γιορτή με τίτλο ‘Ένα ακόμα Γύρο’ (“One More Lap”) που έγινε προς τιμήν του από τη Yamaha.

Αδρεναλίνη, Χαρά, Συναίσθημα, Έκπληξη: αυτά είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που βιώσαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση “One More Lap” και παρέμειναν εκεί παρόλο τον κακό καιρό και την βροχή!

Ο 42χρονος MotoGP Legend και 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενθουσίασε το πλήθος των 9.000 θεατών που είχε κατακλίσει την MotoLive Arena και αποθεώθηκε όταν βγήκε στην σκηνή πάνω σε μια Yamaha M1 βαμμένη με τα χρώματα για την 60η επέτειο της Yamaha.

Λίγο μετα η Yamaha παρουσίασε μια περιορισμένης έκδοσης VR46 Yamaha R1. Δείτε εδώ σχετικό άρθρο παρουσίαση >>>.

Ο Rossi λίγο αργότερα κατέβηκε από τη σκηνή για να υπογράψει αυτόγραφα στους θαυμαστές στις πρώτες σειρές. Επίσης στη σκηνή ο Lin Jarvis (Διευθύνων Σύμβουλος Yamaha) που έχει πολύ στενή σχέση με τον «Doctor».

Δείτε τι είπε ο Rossi στα μικρόφωνα του Sky Sport: «Θα ήθελα να είχα κερδίσει άλλον έναν Παγκόσμιο τίτλο, θα ήταν ωραίο να είχα φτάσει τους 10 τίτλους. Οι Κυριακές χωρίς αγώνες θα είναι δύσκολες, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Θα μου λείψει η αγκαλιά όλων των φιλάθλων. Ήταν μεγάλη συγκίνηση να βλέπω όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους θαυμαστές κάτω από τη σκηνή. Κρίμα για τον καιρό, δεν σταμάτησε να βρέχει ούτε στιγμή, οπότε ήταν πολύ γενναίοι, έκανε και κρύο αλλά ήταν ωραίο να τους βλέπω. Ούτε σήμερα με άφησαν να φύγω! Ήταν υπέροχο που είχα όλη την υποστήριξή τους από την αρχή της καριέρας μου, το να βλέπω πάντα τις πίστες χρωματισμένες με κίτρινο ήταν πάντα συναρπαστικό, πάντα μου έδινε μεγάλη ώθηση. Στη Βαλένθια στον τελευταίο αγώνα προσπάθησα να κάνω ένα Σαββατοκύριακο όσο πιο «κανονικό» γινόταν, ήλπιζα να έχω έναν αξιοπρεπή αγώνα και ήταν καλό έτσι. Τώρα έρχεται το δύσκολο κομμάτι.»

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα 100 χιλιόμετρα του Ranch, θα υπάρχουν πολλοί πολύ δυνατοί αναβάτες MotoGP, Moto2, Moto3, Superbike και Motocross. Στις 8 Ιανουαρίου θα πάμε στο Άμπου Ντάμπι με τη Ferrari, έναν αγώνα που κάνω πάντα με τον Uccio και τον αδελφό μου Luca. Για την επόμενη χρονιά θα αποφασίσω ανάμεσα σε 2-3 διαφορετικά πρωταθλήματα και με ποια ομάδα θα αγωνιστώ, δεν έχω αποφασίσει ακόμα».

«Σίγουρα δεν θα βαρεθώ. Θα έχω πολλά πράγματα να κάνω ανάμεσα σε αυτοκίνητα, ομάδες VR46, πιλότους…»

Related Posts