Ο Van der Mark θα οδηγήσει στα MotoGP για την Monster Yamaha Tech3 στην Sepang

Ο αναβάτης της Yamaha στο WorldSBK Michael van der Mark θα οδηγήσει το YZR-M1 της Monster Yamaha Tech3 στο 17ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP του 2017, που θα γίνει στην Μαλαισία στην Sepang αντικαθιστώντας τον Jonas Folger.

Ο Van der Mark είναι εξοικειωμένος με τις απαιτήσεις εργασίας μιας εργοστασιακής ομάδας. Ο Ολλανδός δεν είναι ξένος στα paddock του MotoGP, έχοντας ανταγωνιστεί σε επτά Grands Prix στα 125cc το 2010 και σε αγώνα Moto2 του 2011 στο Assen της Ολλανδίας. Επιπλέον, η εμπειρία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superbike (WorldSBK) και Supersport, καθώς και στο European Superstock 600, είναι μεγάλη.

Van der Mark: «Είναι αυτονόητο ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ήμουν πολύ κοντά στην ευκαιρία να οδηγήσω μια μοτοσυκλέτα MotoGP πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά δεν μπόρεσα τελικά. Δεν μπορώ να πω όχι στην ευκαιρία αυτή, είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για αυτή την περιπέτεια, ευτυχώς, ξέρω την Sepang, αλλά οι αναβάτες του MotoGP έκαναν πολλές δοκιμές εκεί φέτος, οπότε όλοι θα είναι γρήγοροι. Απλά θέλω να απολαύσω αυτό το Σαββατοκύριακο, να βελτιώσω τον εαυτό μου και να δω πώς είναι να οδηγείς το YZR-M1. Σήμερα, είχαμε ένα καλό αγωνα και καλό ρυθμό στους αγώνες WorldSBK, έτσι νομίζω ότι είναι η τέλεια στιγμή για να μεταπηδήσω στο Yamaha YZR-M1. Να οδηγήσω την μηχανή θέλω και να ευχαριστήσω τον Hervé και την Yamaha για αυτή την ευκαιρία.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner