21 April 2024
BMU - National Championships

Οι εγγραφές άνοιξαν για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU του 2022

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Yamaha R3 bLU cRU, την οποία κέρδισε ο 17χρονος Ισπανός αναβάτης, Iker Garcia Abella, έπειτα από μια δραματική τελική αναμέτρηση πέντε αγώνων στο Circuit de Barcelona-Catalunya, (όπου ο δικός μας Γιάννης Περιστεράς ανέβηκε στο βάθρο στην 2η θέση, τερματίζοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας),  οι εγγραφές για τη δεύτερη σεζόν του Κυπέλλου έχουν πλέον ξεκινήσει.

Κατόπιν μίας εξαιρετικά επιτυχημένης πρώτης σεζόν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU, στην οποία κατέκτησε τη νίκη ο 17χρονος Ισπανός αναβάτης Iker Garcia Abella ύτερα από ένα θεαματικό, πενταπλό τελικό στην πίστα της Βαρκελώνης-Καταλονίας, οι εγγραφές για τη δεύτερη σεζόν έχουν ξεκινήσει.

Μετά από δύο συναρπαστικούς αγώνες στην Βαρκελώνη, όπου κέρδισε τον συμπατριώτη του Julian Giral κατά μόλις τέσσερις βαθμούς, ο Garcia Abella θα ανεβάσει ταχύτητες στο Πρωτάθλημα FIM Supersport 300, το 2022 με την πλήρη υποστήριξη της Yamaha Motor Europe. Θα μπορούσατε να είστε εσείς ο επόμενος αναβάτης που θα αγωνιστεί για αυτήν την ευκαιρία, ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU του 2022 στην διεύθυνση yamaha-racing.com.


Το Κύπελλο αποτελεί το τέλειο πρώτο βήμα στην πορεία προς την κορυφή των αγώνων μοτοσυκλέτας και, ενόψει των αλλαγών στους κανόνες της FIM για το ελάχιστο όριο ηλικίας αναβατών το 2023, η Yamaha αποφάσισε να ενσωματώσει αυτό το όριο στους κανονισμούς για την επόμενη χρονιά, προσκαλώντας αναβάτες ηλικίας 14-20 ετών να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα του 2022. Το κύπελο παρουσιάζεται ως υποστηρικτική κατηγορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike της FIM, δίνοντας στους νεαρούς αναβάτες, την ευκαιρία να επιδείξουν το ταλέντο τους μπροστά στις κορυφαίες ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν προπονητική και τεχνική υποστήριξη, ενώ η μοτοσυκλέτα Yamaha R3 και ένα πλήρες πακέτο συμμετοχής που περιλαμβάνει αγωνιστική φόρμα, γάντια, μπότες, κράνος, ελαστικά και καύσιμα, παρέχονται σε χαμηλή τιμή, με το κόστος για όλη τη σεζόν, να είναι μόλις 28.900€. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβουλές και τεχνική υποστήριξη, ενώ οι μοτοσυκλέτες Yamaha R3 και ένα πλήρες πακέτο οδήγησης, με αγωνιστικά δερμάτινα γάντια, μπότες, κράνος, ελαστικά και καύσιμα, παρέχονται με χαμηλό κόστος, ενώ το κόστος εγγραφής για τη σεζόν είναι μόνο 28.900€.

Ο πρωταθλητής θα κερδίσει μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Superport 300 του 2023 με την υποστηριζόμενη από την Yamaha bLU cRU ομάδα, με την προϋπόθεση να έχει συμπληρώσει το ελάχιστο όριο ηλικίας 16 ετών. Στον αναβάτη που θα λάβει τη δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη, θα προσφερθεί μια συμμετοχή  wildcard στο WorldSSP300 για την επόμενη σεζόν, καθώς και έκπτωση 50% για την εγγραφή του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU του 2023. Η ίδια δυνατότητα έκπτωσης θα δοθεί και στον αναβάτη που θα καταλάβει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Και όχι μόνο αυτό! Μερικοί αναβάτες από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU του 2022 θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο VR46 Yamaha Master Camp στην Ιταλία, όπου θα λάβουν καθοδήγηση από την ίδια ομάδα που είναι υπεύθυνη για τους αναβάτες της Ακαδημίας VR46, συμπεριλαμβανομένου του αναβάτη Monster Energy Yamaha MotoGP, Franco Morbidelli.

Μετά την επιτυχία του φετινού πρωταθλήματος, το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι υψηλό και με μόνο 30 διαθέσιμες θέσεις για τη σεζόν 2022, η έγκαιρη εγγραφή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μην χάσετε αυτήν την συναρπαστική ευκαιρία. Οι αναβάτες ηλικίας κάτω των 14 ετών, οι οποίοι είχαν εγγραφεί για το Κύπελλο το 2021, θα λάβουν επίσης ειδική κατ’ εξαίρεση άδεια για να αγωνιστούν στην δεύτερη διοργάνωση, την επόμενη χρονιά. Για την εγγραφή σας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU του 2022 κάντε κλικ εδώ.

Paolo Pavesio: Διευθυντής Marketing & Motorsport, Yamaha Motor Europe

“Αυτό το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας αυτή τη σεζόν. Παρόλο που οι πρωταγωνιστές είναι νεαρής ηλικίας,  αυτό που τους λείπει σε χρόνο συμμετοχής και εμπειρία, σίγουρα το αναπληρώνουν με τις δεξιότητες και την αποφασιστικότητά τους. Το επίπεδο του συναγωνισμού αυτήν τη χρονιά είναι απίστευτο, με τους θεατές να παρακολουθούν δύο συναρπαστικούς αγώνες σε κάθε έναν από τους έξι γύρους, με το πρωτάθλημα κρίνεται μόνο στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Συγχαρητήρια στον Iker Garcia Abella για την κατάκτηση του τίτλου σε ένα εντυπωσιακό φινάλε της σεζόν. Ανυπομονώ να τον δω να αγωνίζεται για την Yamaha στο WorldSSP300 τον επόμενο χρόνο. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αναβάτες που αγωνίστηκαν στην εναρκτήρια διοργάνωση για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU αυτήν τη χρονιά και το έκαναν τόσο επιτυχημένο.

Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε αυτήν την επιτυχία, υποδεχόμενοι ακόμα περισσότερους αναβάτες το 2022. Είχαμε ένα πραγματικά πολυεθνικό grid φέτος, αλλά με την άρση των διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών, καθώς η απειλή του κορονοϊού μειώνεται, είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα έχουμε πολύ περισσότερους αναβάτες από χώρες εκτός της Ευρώπης.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events