12 June 2024
Διεθνή Επικαιρότητα

Πανευρωπαϊκή συνάντηση Harley Davidson στην Ηγουμενίτσα – 24 με 28 2023

24 με 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετιστών της Harley Davidson στην Θεσπρωτία υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Η Λέσχη Harley Davidson Club Hellas, εχει κινηθεί πολύ δυναμικά στη οργάνωση και προβολή του event τόσο με συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς όσο και με την διανομή προωθητικού υλικού της Θεσπρωτίας σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, με σκοπο την οσο μεγαλύτερη συμμετοχή λατρεων της Harley Davidson

Τις προηγούμενες πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη επίδειξη του χώρου διεξαγωγής (Δρέπανο) και των εγκαταστάσεων καθώς και εκτενής ενημέρωση για την μεχρι σήμερα προετοιμασια στους επισκέπτες από Φινλανδία ,Σουηδία ,Τσεχία και Ελβετία . Η επιτροπή επιθεώρησε τους χώρους και έκανε προτάσεις-παρατηρήσεις για την εύρυθμη και καθ´όλα ασφαλή λειτουργία του event.

Με Harley Davidson έχει ηδη πλημμύρισει η Ηγουμενίτσα. Ένα μοναδικό θέαμα καθώς οι εντυπωσιακές μηχανές φτάνουν από κάθε γωνιά του κόσμου μετέχοντας  στην πανευρωπαϊκή συνάντηση Super Rally 2023, που διοργανώνει το ελληνικό club.

Οι αφίξεις γίνονται σταδιακά μέχρι την Παρασκευή. Συνολικά αναμένονται στην περιοχή πάνω από πέντε χιλιάδες μηχανές και οκτώ χιλιάδες επισκέπτες.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στην παραλία του Δρεπάνου όπου κατασκηνώνουν επισκέπτες ενώ απόλυτη είναι η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Ηγουμενίτσας.

Είναι η δεύτερη φορά που η Ηγουμενίτσα φιλοξενεί αυτή τη διοργάνωση, η πρώτη ήταν το 2001, ενώ το 2010 φιλοξενήθηκε στην Πάτρα.

Η Harley είναι τρόπος ζωής, δηλώνουν οι λάτρεις της διάσημης μοτοσυκλέτας. Για αυτό και για το τετραήμερο που θα παραμείνουν στην περιοχή έχουν προγραμματιστεί events, συναυλίες αλλά και επισκέψεις σε αξιοθέατα σε ολόκληρη την Ήπειρο.

“FH-DCH Super Rally 2023 – Bike Show ”
Το φεστιβάλ που αποτελεί ορόσημο στον Ελληνικό χώρο της HARLEY έφθασε!!
Το Harley Davidson Club Hellas έχει την τιμή και την χαρά να διοργανώνει φέτος το
‘’BIKE SHOW 2023’’ εν όψει της πανευρωπαϊκής συνάντησης στην Ηγουμενίτσα.
Σημείο διεξαγωγής στο “WELCOME POINT” , λιμάνι Ηγουμενίτσας στις 27/05/2023
Προσέλευση διαγωνιζομένων στις 11:00-13:00
Category:
*Sportster
*Sportster Custom
*Dyna-FXR
*Softail Classic
*Softail Custom
*Touring
*Touring Custom
*V-Rod
*Old School -Bobber
*Chopper
*Three Wheels
*Sidecar
*Old Timers
*Radical
*Best of Paint

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσικλέτας Harley-Davidson, δημιουργήθηκε το 1990. Γνωστή στο χώρο ως «Club Hellas» λόγω της σύντμησης της ξενικής της ονομασίας Harley Davidson Club Hellas, είναι η παλαιότερη και πλέον αναγνωρισμένη ομάδα μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα και δεν έχει καμία σχέση ή εξάρτηση από την κατασκευάστρια εταιρία, εκτός φυσικά από την αγάπη και τον θαυμασμό που μοιράζονται τα μέλη της για τα θρυλικά μηχανήματα που κατασκευάζει.

Σκοπός της δημιουργίας της ήταν η οργάνωσητης κοινότητας των ελλήνων μοτοσικλετιστών και ιδιαίτερα των ιδιοκτητών H-D και γενικά η προώθηση της ομαδικότητας, του μοτοσικλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Για να πετύχει αυτούς τους στόχους το Club Hellas διοργανώνει εκδρομές, ταξίδια, πάρτι, συγκεντρώσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις που απευθύνονται και προσελκύουν όχι μόνο τα μέλη της και τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών H-D, αλλά και τους πολυάριθμους φίλους και θαυμαστές της Harley και της κουλτούρας που τη χαρακτηρίζει.

Τέλος, μέσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσικλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσικλετιστή. Η ανταπόκριση των φίλων της H-D ήταν από την πρώτη στιγμή ενθουσιώδης και έτσι η Λέσχη μέχρι σήμερα έχει δεχθεί πάνω από 600 αιτήσεις για εισδοχές νέων μελών.

Αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από 150 προσεκτικά επιλεγμένα μέλη, ενώ κατά τα προηγούμενα 20 έτη, έχουν φορέσει περήφανα τα διακριτικά της περίπου 250 ιδιοκτήτες Harley.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner