Παρουσίαση της ομάδας EG0,0 Marc VDS 2017 Moto2, Moto3 και MotoGP – Φωτογραφίες

Η ομάδα της Estrella Galicia 0,0 Marc VDS παρουσιάστηκε σήμερα στη Μαδρίτη μαζί με τις  μοτοσυκλέτες που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  Moto3,  Moto2 και MotoGP.

Αναβάτες της ομάδας στην μικρή κατηγορία Moto3 θα είναι ο Enea Bastianini και ο Aron Canet, στην Moto2 ο Alex Marquez και ο Franco Morbidelli και στην μεγάλη κατηγορία MotoGP, ο Jack Miller και ο Tito Rabat.  O ιδιοκτήτης της ομάδας Marc van der Straten ευχαρίστησε όλους εκείνους που εμπλέκονται καθώς η ομάδα του ετοιμάζεται για άλλη μια χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

O Jack Miller, ο οποίος κέρδισε το πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία Grand Prix το 2016 είπε: «Η νίκη του περασμένου έτους ήταν μεγάλη, φυσικά, αλλά είχαμε επίσης πολλούς τραυματισμούς και προβλήματα. Τώρα στην preseason πραγματικά επικεντρώθηκα στην φυσική προετοιμασία μου για να είμαι στο 100% κατά την έναρξη της σεζόν,  νομίζω to έχω καταφέρει αυτό. Οι δύο πρώτες δοκιμές έχουν πάει καλά,  είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη της Honda. Η πρώτη χρονιά για μένα με την EG0 , 0 ήταν εντυπωσιακή. Τώρα ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε την ίδια επιτυχία φέτος. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας.»

Ο Tito Rabat είπε μεταξύ άλλων: «Τώρα  έχω περισσότερη εμπειρία. Τελείωσα την περασμένη σεζόν αρκετά καλά, είχαμε έναν καλό αγώνα στη Βαλένθια και μετά είχαμε μια θετική δοκιμασία. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το νέο σασί. Είμαι επίσης ευτυχής με τη νέα μου ομάδα τεχνικών. Τώρα έχω επίσης τον Julian Simon μαζί μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας Estrella Galicia 0,0, μαζί ζήσαμε μερικές μεγάλες στιγμές.»

Related Posts