Περιστεράς και Γερακιανάκης θα δοκιμάσουν για πρόκριση στο Red Bull Rookies Cup 2020

Ο Γιάννης Περιστεράς και ο Γιώργος Γερακιανάκης είναι οι δυο Έλληνες οδηγοί που επιλέχτηκαν για να συμμετέχουν στις δοκιμές που θα τους δώσουν την δυνατότητα να προκριθούν για να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Red Bull Rookies Cup του 2020!

Αυτή η επιλογή είναι πολύ σημαντική γιατί για το Red Bull Rookies Cup γίνονται κάθε χρόνο χιλιάδες αιτήσεις για να δοκιμάσουν να προκριθούν μιας και είναι ένα πρωτάθλημα που γίνεται παράλληλα με το Παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP όπου το ακολουθεί στις περισσότερες πίστες και θεωρείτε ο προθάλαμος για την είσοδο οδηγών στην μικρή κατηγορία, Moto3, των MotoGP!

Για τον Γιάννη Περιστερά, θα είναι η δεύτερη φορά που θα δοκιμάσει, αφού συμμετείχε και πέρυσι στην διαδικασία επιλογής, όπου έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει την πρόκριση! Έτσι φέτος θα δοκιμάσει και πάλι με περισσότερη εμπειρία ελπίζοντας για ένα καλύτερο αποτέλεσμα φέτος!

Για τον Γιώργο Γερακιανάκη θα είναι η πρώτη φορά, και ελπίζει να μπορέσει να καταφέρει να περάσει τα δοκιμαστικά και να προκριθεί, μετά την πολύ καλή πορεία του στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην κατηγορία SS300 και θα διεκδικήσει τον τίτλο του 2019 στον επερχόμενο τελικό διπλό αγώνα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στα Μέγαρα!

Μπορείτε να στηρίξετε τους δυο Έλληνες οδηγούς μπαίνοντας στο παρακάτω link της σελίδα του Facebook Red Bull Rookies Cup εδώ >>>  και γράφτε το παρακάτω  σχόλιο George Gerakianakis (Greece)  και Ioannis-Konstantinos Peristeras (Greece) για να δυναμώσουμε την ελληνική συμμετοχή.

Η προθεσμία είναι η Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 18:00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης και ο πιο δημοφιλής αναβάτης θα φορέσει το Golden Bib στην εκδήλωση επιλογής στο Guadix, Ισπανία – 15, 16 και 17 Οκτωβρίου 2019

Ελπίζουμε να δούμε και τους δυο Έλληνες οδηγούς να τα καταφέρουν και να τους απολαύσουμε σε μάχες όπως τους έχουμε απολαύσει εδώ στην Ελλάδα.

Τους στέλνουμε την θετική μας ενέργεια και σκέψη και τους ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιτύχουν τον στόχο τους!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner