Προσφορά – Νέο άτοκο χρηματοδοτικό για τη Vespa GTS

ΝΕΟ ΑΤΟΚΟ* ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ VESPA GTS – Η VESPA GTS ΑΠΟ 129€/ΜΗΝΑ, ΜΕ 30% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ 30 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ*

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΔΩΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ VESPA, ΑΞΙΑΣ ΕΩΣ 760€

Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της DreamRide στην Ελλάδα, ένα αποκλειστικό πρόγραμμα χρηματοδότησης προσφέρεται για όλα τα μοντέλα 125 και 300 κυβικών της σειράς Vespa GTS, με ιδιαίτερα ελκυστικούς όρους: 30% προκαταβολή, 0% επιτόκιο και 30 άτοκες δόσεις*.

Η DreamRide αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του Piaggio Group και της Santander Consumer Finance σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την Ελλάδα να αποτελεί την 7η κατά σειρά χώρα – μετά τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία και Ηνωμένο Βασίλειο – όπου η DreamRide θα προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα χρηματοδότησης στους πελάτες Piaggio, Vespa, Moto Guzzi και Aprilia.

Εναλλακτικά, οι πελάτες που δεν επωφελούνται από το επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα,  μπορούν να επιλέξουν και να αποκτήσουν δωρεάν μαζί με τη νέα Vespa GTS ένα από τα προτεινόμενα πακέτα αξεσουάρ Vespa, αξίας έως 760€!

Η αναβαθμισμένη Vespa GTS, διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και συνδυάζει το διαχρονικό στυλ Vespa με μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση, υπογραμμίζοντας παράλληλα, τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε σε κάθε στυλιστική λεπτομέρεια.  Η γκάμα Vespa GTS αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και γοητευτική Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η υπερ-τεχνολογική Vespa GTS SuperTech. Όλες οι εκδόσεις είναι διαθέσιμες με δύο εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες, τον δημοφιλή και καταξιωμένο μονοκύλινδρο 125 i-get και τον 300 HPE (High Performance Engine), τον τελευταίο καρπό της τεχνολογίας κινητήρων του Ομίλου Piaggio.

Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa

👉 bit.ly/New-Vespa-GTS

Ενδεικτική προσφορά χρηματοδότησης: Vespa GTS 125, ενδεικτική τιμή λιανικής 5.499€, ποσοστό προκαταβολής 30%, δάνειο ποσού 3.849€ άτοκο*, με διάρκεια 30 μήνες, μηνιαία δόση ποσού 128,31€, έξοδα χρηματοδότησης €100 και ΣΕΠΠΕ 2,0559%. Η πρώτη κατά σειρά δόση μπορεί να παρουσιάζει μικρή απόκλιση. Δεν περιλαμβάνονται ασφαλιστικά προγράμματα. Η χρηματοδότηση χορηγείται από τη Santander Consumer Finance SA, Υποκατάστημα Ελλάδας (Αγησιλάου 6-8, 15123, Μαρούσι Αττικής και αρ. ΓΕΜΗ 157543860001) σύμφωνα με την πιστωτική της πολιτική.

*Το επιτόκιο επιδοτείται από την Piaggio Hellas και τους συνεργαζόμενους με αυτήν εμπόρους.

Αποκαλύπτεται η νέα VESPA GTS 125 και 300cc και προορίζεται να γίνει αντικείμενο λατρείας – Δείτε τις τιμές

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner