26 February 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2016

Πρωταθλητης ο Λέανδρος Ντότσικας και η Yamaha Tsokos Racing στο ΠΠΤ 2016

Δελτίο Τύπου: Ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Π.Π.Τ. 2016 έγινε στην πίστα των Μεγάρων, όπου η ομάδα Yamaha Tsokos Racing με τον μοναδικό της αναβάτη Λέανδρο Ντότσικα στην κατηγορία Racing 250, έδωσε σύσσωμη, το παρόν προσπαθώντας για καλύτερο δυνατό στο κυνήγι της κατάκτησης του φετινού τίτλου. Πετυχαίνοντας την πολυπόθητη νίκη! 

02Πάντα σε ρόλο προπονητή-δασκάλου ο περσινός πρωταθλητής Λάμπρος Τσώκος, όπου μετά το ατύχημα του στον 3ο αγώνα της χρονιάς, δεν συμμετείχε σαν αγωνιζόμενος, αλλά ήταν εκεί, δίπλα στον Λέανδρο Ντότσικα για να του δώσει τις τελικές οδηγίες και κατευθύνσεις, ώστε να μπορέσει να βγει μπροστά και να κερδίσει, πράγμα που το κατάφερε τελικά.

10Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing έτοιμη και για τον 5ο αγώνα, ξεκίνησε από την Παρασκευή όπου στα ελεύθερα δοκιμαστικά προσπαθεί για το καλύτερο “στήσιμο” αλλά και προετοιμασία της μοτοσυκλέτας του Λέανδρου Ντότσικα, για να καταφέρει να επιτύχει στα 1α χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου τον καλύτερο χρόνο και έτσι να κερδίσει και πάλι την pole position για τον αγώνα της Κυριακής, με χρόνο 1:02.973!

17Έτσι λοιπόν ο Λέανδρος Ντότσικας έχει την πρώτη θέση στην σχάρα εκκίνησης και φυσικά το πλεονέκτημα για την έναρξη του αγώνα. Όλοι έτοιμοι στην σχάρα εκκίνησης, τα φώτα σβήνουν και ο Λέανδρος Ντότσικας ξεκινάει πρώτος απ’ όλους τους συναθλητές του, στρίβει πρώτος στην Κ1 δημιουργόντας γύρο με τον γύρο μια απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Μάκη Σιφναίο. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν έκοψε καθόλου ρυθμό, κάνοντας ένα αγώνα τακτικής, αλλά μένοντας στην πρώτη θέση σταθερά, εκεί όπου τον βρίσκει και η καρώ σημαία τερματισμού! Έχοντας τον καλύτερο χρόνο απ’ όλους τους συναθλητές του 1:03.430 συνεχίζοντας επάξια την παράδοση του δασκάλου του Λάμπρου Τσώκου, όπου όταν έχει pole position, συνήθως έχει και την νίκη του αγώνα!

12Πλέον η κατάκτηση και του φετινού τίτλου είναι γεγονός, από την ομάδα Yamaha Tsokos Racing αλλά αυτή την φορά από τον δεύτερο οδηγό της ομάδας Λέανδρο Ντότσικα. Όλοι οι συντελεστές της ομάδας φανερά ικανοποιημένοι αλλά και ευχαριστημένοι ταυτόχρονα αφού και ο 2ος οδηγός της ομάδας, αποδείχθηκε ισάξιος του 1ου αλλά και δασκάλου του Λάμπρου Τσώκου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλα τα μέλη της ομάδας και φυσικά τους οδηγούς, προς όλους τους χορηγούς τους αλλά και όσους τους βοηθησαν να φθάσουν στην κατάκτηση του 2ου κατά σειρά πρωταθλήματος!

37Σας θυμήζουμε και τους χορηγούς της ομάδας για το 2016 που αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας και είναι οι:

Η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά  με ελαστικά DUNLOP και κουβέρτες ελαστικών CHICKEN HAWK, την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την YAMAHA μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., την εταιρεία PAPASTAVROU SHOPS, η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λάμπρου Τσώκου, τα Λιπαντικά – Πρόσθετα – Βελτιωτικά LIQUI MOLY που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία  Ε.ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. Τα Λιπαντικά Μοτοσυκλέτας για την Ελλάδα διατίθενται επίσημα από την εταιρεία Π.ΒΑΛΕΝΤΗΣ – Γ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας, είναι το περιοδικό MOTOGP WORLD του κ. Δημήτρη Διατσίδη, και η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, η εταιρεία CL BrakesKOSTPART του κ. Σταμάτη Κοντογιάννη για τα φρένα, η εταιρεία AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, η εταιρεία ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, η εταιρεία MOURATIS GPSEBIMOTO για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία RACE TECH του κ. Παπαγιάννη για τις εξατμίσεις, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, η εταιρεία BIZZARE STICKERS του κ. Ηρακλή Λεοντή για τα αυτοκόλλητα, τα πανό και τις σημαίες της ομάδας, το φυσικοθεραπευτήριο Φυσιολύσις, η εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ αρτοποιία ζαχαροπλαστική, οι βαφές των μοτοσυκλετών έγιναν από την εταιρεία RAINBOW ΒΑΦΕΣ, η εταιρεία e-Novo.gr του κ. Μπαμιατζή Βασίλειου για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας (φορτηγό, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετών κ.α.).  Επίσης σημαντική συνεισφορά έχουν στην ομάδα οι: κ. Νίκος Πολύδωρος, κ. Νίκος Οικονόμου & κ. Προκόπης Μπιμπίκας.

41Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θέλει να ευχαριστήσει επίσης τους πολυπληθείς και αγαπητούς φίλους της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, που βρέθηκαν στο πλευρό των αγωνιζομένων και για το Π.Π.Τ. 2016!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events