Σαν σήμερα, το 1987 γεννήθηκε ο Marco Simoncelli

Σαν σήμερα στις 20 Ιανουαρίου 1987 στην πόλη Κατόλικα, στο Ρίμινι, της Ιταλίας γεννήθηκε ο Marco Simoncelli.

Σήμερα (20/1/2023) θα έκλεινε τα 36 του χρόνια, ο Marco Simoncelli, ένας από τους ποιο αγαπητούς οδηγούς του MotoGP που έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο μέσα στην πίστα!

Ο Marco Simoncelli είχε πει: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που ήξερε πώς να ενθουσιάζει στον αγώνα».  και πραγματικά το κατάφερε και δεν θα ξεχαστεί ποτέ για τον ενθουσιασμό του.

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από εκείνη την Κυριακή του Οκτώβρη του 2011, και ακόμα υπάρχει τόσο πολύς θυμός και θλίψη.

Ο Marco Simoncelli έχασε τραγικά τη ζωή του στις 23 Οκτωβρίου 2011, στην πίστα Sepang μετά από ατύχημα στον δεύτερο γύρο του αγώνα MotoGP. Ο Ιταλός αναβάτης είχε κατακτήσει το paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με το χάρισμά του, τις ικανότητες και το στυλ του!

Ήταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο των 250cc το 2008. Έφτασε στην κορυφαία κατηγορία το 2010, Η πρόοδός του ήταν ραγδαία και πριν από τον πρόωρο θάνατό του είχε ήδη κερδίσει δύο βάθρα της κορυφαίας κατηγορίας και δύο pole σε μια δυνατή δεύτερη σεζόν στο MotoGP.

Ο Marco θα λείψει πολύ σε όλους στο MotoGP και θα μείνει για πάντα στη μνήμη ως ένας από τους σπουδαίους χαρακτήρες και ταλέντο του Πρωταθλήματος.

VIDEO επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «SIC», για τον Marco Simoncelli

“SIC”, το ντοκιμαντέρ για τον Marco Simoncelli, VIDEO επίσημο τρέιλερ

Σαν σήμερα, το 2011 ο Marcο Simoncelli έχασε την ζωή σε ένα τραγικό ατύχημα στον αγώνα της Μαλαισίας

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner