Στα ψηλότερα σκαλιά του βάθρου ανέβηκαν οι νεαροί αναβάτες της KTM στον 2ο αγώνα Π. Π. Ταχύτητας 2016

Οι αναβάτες της KTM διατηρούν την πρωτοπορία στον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2016

Ο Βασίλης Κορωνάκης επιβεβαιώνει την μεγάλη του κλάση, κερδίζοντας άνετα και τον 2ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2016.

Koronakis-1
1η Θέση και ταχύτερος γύρος για τον Κορωνάκη με KTM RC 390

Η υπεροχή του Κορωνάκη είχε ήδη φανεί από τα δοκιμαστικά, όπου ο Κερκυραίος αναβάτης έδειξε ότι μπορεί να γυρνά σταθερά στο 1:30 στην πίστα των Σερρών.  Αντίθετα ο Κυριάκος Λιούτας έδειξε συνεχή βελτίωση και έμεινε ψηλά στο 1:31.

Lioutas-1
2η θέση για τον Κυριάκο Λιούτα με KTM RC 390

Οι δύο αναβάτες με τα KTM RC 390 είχαν ήδη διαφορά στο γυρολόγιό τους από τον ανταγωνισμό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα. Ο Βασίλης Κορωνάκης έκανε το flag-to-flag, στρίβοντας πρώτος στην K1 και μένοντας στη θέση αυτή ως το τέλος του αγώνα. Πίσω του ο Κυριάκος Λιούτας δεν απειλήθηκε κατακτώντας με τη σειρά του τη δεύτερη θέση. Και οι δύο αναβάτες βελτίωσαν τους χρόνους τους μέσα στον αγώνα και μάλιστα ο Βασίλης Κορωνάκης πέτυχε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με το εντυπωσιακό 1:29,960!!!

Halaris-1
Καλό αγώνα έκανε ο Γιάννης Χάλαρης

Καλό αγώνα έκανε και ο τρίτος αναβάτης με KTM RC 390, ο Γιάννης Χάλαρης ο οποίος παλεύοντας για την 6η θέση είχε μια μικρή επαφή με τον Αλή Οσμάν η οποία τον οδήγησε σε μια ανώδυνη πτώση. Τελικά τερμάτισε στην 10η θέση, ενώ ελπίζει για έναν καλύτερο τερματισμό στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στα Μέγαρα.

Χωρίς καμία επέμβαση στον κινητήρα, οι μοτοσυκλέτες της KTM απέδειξαν ότι είναι ικανότατες για εξαιρετικούς χρόνους σε μια απαιτητική πίστα όπως αυτή των Σερρών!

Όλοι πλέον αναμένουμε τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος που θα γίνει στην πίστα των Μεγάρων, στις 25-26 Ιουνίου

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner