Στην κορυφή και πάλι η Yamaha Tsokos Racing στον αγώνα των Σερρών !

Ο 5ος αγώνας του Π.Π.Τ. 2015 έλαβε χώρα στην πίστα των Σερρών το Σαββατοκύριακό 3-4 Οκτωβρίου 2015 με την ομάδα της Yamaha Tsokos Racing να είναι έτοιμη καθ’ όλα, με τους αναβάτες της Λάμπρο Τσώκο και Λέανδρο Ντότσικα, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την ολοκλήρωση της εμφάνισης τους στο φετινό Πρωτάθλημα.

Yamaha-Tsokos-Racing

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ο Λάμπρος Τσώκος προσπαθώντας να πετύχει τον καλύτερο χρόνο, καταφέρνει να πετύχει ένα πολύ καλό χρόνο 01:24.297” κατακτώντας και πάλι την pole position, ακολουθούμενος από τον Λέναδρο Ντότσικα ο οποίος κερδίζει την 2η θέση στην σχάρα εκκίνησης, με χρόνο 01:25.149”!

IMG_3158

Κυριακή πρωί, στο πρωινό warm-up δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα μιά και η κατηγορία των Racing στις Σέρρες είχε τις απολύτως απαραίτητες συμμετοχές, από αυτούς που «κυνηγούν» το πρωτάθλημα! Έτοιμοι οι οδηγοί της Yamaha Tsokos Racing, Λάμπρος & Λέανδρος, παίρνουν τις θέσεις τους στην σχάρα εκκίνησης, τα φώτα σβήνουν, οι οδηγοί ξεκινούν και η αγωνία αρχίζει για το πλήθος των θεατών που παρακολουθεί. Ο Λάμπρος Τσώκος στρίβει πρώτος στην Κ1 ακολουθούμενος από τον Μάκη Σιφναίο, ενώ πίσω τους βρίσκεται ο Λέανδρος Ντότσικας, η συνέχεια έχει άμεσα μια ενναλαγή στην πρώτη θέση, όπου περνάει ο Μάκης Σιφναίος, για να παραμείνουν έτσι μέχρι τον 11ο  γύρο. Εκεί στον 11ο γύρο, έχοντας ετοιμάσει ο Λάμπρος Τσώκος την επίθεση του, κάνει μια θεαματική προσπέραση στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού και πλέον αρχίζει να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας, που τον βρίσκει στην πρώτη θέση, ακολουθούμενο από τους Μάκη Σιφναίο και Λέανδρο Ντότσικα!

IMG_3267

Η ικανοποίηση για την ομάδα Yamaha Tsokos Racing όπου οι αναβάτες της έφεραν το 1-3 είναι έκδηλη. Αναβάτες, μηχανικοί και όσοι τους στηρίζουν, φανερά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και σε αυτό τον αγώνα, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν μαζί την προσπάθεια και για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος 2015!

IMG_3145

Οι χορηγοί της ομάδας είναι: PERISTERAS ελαστικά, DUNLOP ελαστικά, Castrol λιπαντικά, Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, SHOEI-IXS-SIDI-ΤΖΟΡΤΖΩΠΟΥΛΟΣ κράνη-φόρμες-μπότες, CL BrakesNGKOSTPART φρένα, AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, MOURATIS-GP φαίρινγκ, RACE TECH εξατμίσεις, VGR Team Γεωργακόπουλος αναρτήσεις, TeamBoustas.net με τον Γιάννη Μπούστα, AD impresion αυτοκόλλητα, την e-novo.gr για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας, αλλά και την superbmotos.com για τον σχεδιασμό ομάδας και μοτοσυκλέτας, καθώς και τον καινούργιο χορηγό τους, Φυσιολύσις φυσικοθεραπευτήριο. Φυσικά δεν ξεχνάμε τους χορηγούς επικοινωνίας, τα περιοδικά MOTO & Biker Spirit.

IMG_3234

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα παραμείνει έτοιμη και για τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος και εύχεται σε όλους όσους εμπλέκονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2015, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό που αγαπάμε και που μας δίνει ενέργεια και χαρά!