Στην κορυφή με τον Λέανδρο Ντότσικα η Yamaha Tsokos Racing στις Σέρρες

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing συμμετείχε στον 4ο αγώνα του Π.Π.Τ. 2016 που έγινε στην πίστα των Σερρών, όπου πλέον με τον μοναδικό της αναβάτη Λέανδρο Ντότσικα στην κατηγορία Racing 250, έδωσε σύσσωμη, το καλύτερο δυνατό για το κυνήγι της κατάκτησης του φετινού τίτλου και πέτυχε την πολυπόθητη νίκη!

img_0086bΣε ρόλο προπονητή-δασκάλου ο περσινός πρωταθλητής Λάμπρος Τσώκος, μετά το ατύχημα του στον 3ο αγώνα της χρονιάς, ήταν εκεί δίπλα στον Λέανδρο Ντότσικα για να του δώσει τις τελικές οδηγίες και κατευθύνσεις, ώστε να μπορέσει να βγει μπροστά και να κερδίσει, πράγμα που κατάφερε τελικά.

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing έτοιμη για τον 4ο αγώνα, ξεκίνησε από την Παρασκευή στα ελεύθερα δοκιμαστικά να βρίσκει το καλύτερο “στήσιμο” αλλά και προετοιμασία της μοτοσυκλέτας του Λέανδρου Ντότσικα, για να καταφέρει να επιτύχει στα 2α χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου τον καλύτερο χρόνο και έτσι να κερδίσει την pole position για τον αγώνα της Κυριακής, με χρόνο 1:25.846!

img_9925bΈτσι λοιπόν έχει την πρώτη θέση στην σχάρα εκκίνησης ο Λέανδρος Ντότσικας και φυσικά το πλεονέκτημα για την έναρξη του αγώνα. Όλοι έτοιμοι στην σχάρα εκκίνησης, τα φώτα σβήνουν και ο Λέανδρος Ντότσικας ξεκινάει πρώτος απ’ όλους τους συναθλητές του, κάνοντας ένα αγώνα τακτικής, αλλά μένοντας στην πρώτη θέση σταθερά, όπου εκεί τον βρίσκει και η σημαία τερματισμού, έχοντας τον καλύτερο χρόνο απ’ όλους 1:26.436 συνεχίζοντας επάξια την παράδοση του δασκάλου του Λάμπρου Τσώκου, όπου όταν έχει pole position, συνήθως έχει και την νίκη του αγώνα!

img_9656bΠλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου από την ομάδα Yamaha Tsokos Racing αλλά αυτή την φορά από τον δεύτερο οδηγό της ομάδας Λέανδρο Ντότσικα, όλοι οι συντελεστές της ομάδας παραμένουν σε εγρήγορση και ετοιμότητα για τον τελικό αγώνα του Π.Π.Τ. 2016 που θα γίνει στα Μέγαρα στις 16 Οκτωβρίου και θέλουν να ευχαριστήσουν για άλλη μια φορά όλους όσους τους στηρίζουν σε αυτή τους την προσπάθεια.

img_0183bΓια να θυμηθούμε και τους χορηγούς της ομάδας που αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας και είναι οι:
Η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά  με ελαστικά DUNLOP και κουβέρτες ελαστικών CHICKEN HAWK, την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την YAMAHA μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., την εταιρεία PAPASTAVROU SHOPS, η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λάμπρου Τσώκου, τα Λιπαντικά – Πρόσθετα – Βελτιωτικά LIQUI MOLY που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία  Ε.ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. Τα Λιπαντικά Μοτοσυκλέτας για την Ελλάδα διατίθενται επίσημα από την εταιρεία Π.ΒΑΛΕΝΤΗΣ – Γ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας, είναι το περιοδικό MOTOGP WORLD του κ. Δημήτρη Διατσίδη, και η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, η εταιρεία CL BrakesKOSTPART του κ. Σταμάτη Κοντογιάννη για τα φρένα, η εταιρεία AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, η εταιρεία ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, η εταιρεία MOURATIS GPSEBIMOTO για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία RACE TECH του κ. Παπαγιάννη για τις εξατμίσεις, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, η εταιρεία BIZZARE STICKERS του κ. Ηρακλή Λεοντή για τα αυτοκόλλητα, τα πανό και τις σημαίες της ομάδας, το φυσικοθεραπευτήριο Φυσιολύσις, η εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ αρτοποιία ζαχαροπλαστική, οι βαφές των μοτοσυκλετών έγιναν από την εταιρεία RAINBOW ΒΑΦΕΣ, η εταιρεία e-novo.com για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας (φορτηγό, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετών κ.α.).  Επίσης σημαντική συνεισφορά έχουν στην ομάδα οι: κ. Νίκος Πολύδωρος, κ. Νίκος Οικονόμου & κ. Προκόπης Μπιμπίκας.

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα συνεχίσει την προσπάθεια της για το υπόλοιπο του Π.Π.Τ. 2016 με οδηγό τον Λέανδρο Ντότσικα, ο οποίος θα δώσει στο επόμενο αγωνιστικό ραντεβού με τους πολυπληθείς και αγαπητούς φίλους της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, στον τελικό αγώνα της χρονιάς, στα Μέγαρα στις 16 Οκτωβρίου 2016!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner