22 April 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

SWM TEST RIDE: απο το Varese στην Ξάνθη από τις 18 έως τις 31 Μαΐου

ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ ΤΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ SWM ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ SWM, ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ.

Κατασκευάζονται στο πρώην εργοστάσιο της Husqvarna στην ιταλική πόλη Varese και εισάγονται στη χώρα μας από την DELTA MOTORCYCLES.

Τρία μοντέλα από την γκάμα της SWM (Sironi Vergani Vimercate Milano) θα σας περιμένουν να τα οδηγήσετε από τις 18 έως τις 31 Μαΐου στην Ξάνθη, αφού τα RS 125 R, RS 500 R και Superdual X θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Και τα τρία είναι έτοιμα να κινηθούν με ευκολία σε άσφαλτο και χώμα και να προσφέρουν συγκινήσεις σε αρχάριους και έμπειρους αναβάτες. Τα κορυφαία περιφερειακά, η άριστη εργονομία και η όμορφη σχεδίαση συνδυάζονται άψογα με τις επιδόσεις και των τριών μοντέλων.

RS 500 R

Ο καλύτερος εκπρόσωπος της κατηγορίας Open/Travel Endurο. To RS 500 R είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος που αναζητά την εκτός δρόμου δράση χωρίς συμβιβασμούς, σε πολύ δελεαστική τιμή. Φρένα Brembo, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB, ψεκασμός Mikuni, φωτιστικά σώματα LED, ελαστικά Michelin enduro, κεντρικός διακόπτης με κλειδί. Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας που συνδυάζεται με εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και αποδίδει 52 ίππους, ολοκληρώνει ένα ακαταμάχητο σύνολο.

RS 125 R

Αξιοποιώντας την εμπειρία τους στην κατασκευή κορυφαίων off road μοτοσυκλετών, οι μηχανικοί της SWM έφτιαξαν μια από τις καταλληλότερες για να κάνει κάποιος τα πρώτα του βήματα στο χώμα. Το RS 125 R θα αποτελέσει ταυτόχρονα και έναν πιστό σύντροφο στην καθημερινή μετακίνηση εντός πόλης.  Βασίζεται σε έναν σύγχρονο μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα με 4 βαλβίδες και ψεκασμό, που αποδίδει 15 ίππους. Το πλαίσιο είναι χαλύβδινο, οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ, ενώ την επιβράδυνση (με συνδυαζόμενη πέδηση – CBS) αναλαμβάνει ένα δισκόφρενο σε κάθε τροχό.

Superdual X ABS

Ιδανική μοτοσυκλέτα για ταξίδια και πόλη σε άσφαλτο και χώμα, με κορυφαία περιφερειακά και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ABS με επιλογή off-road, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, φρένα Brembo, τροχούς 21” – 18” με ελαστικά Metzeler Sahara, ζελατίνα touring, χούφτες, κάγκελα, σχάρα, κεντρικό και πλαϊνό stand, προβολάκια LED. Ο μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας των 600 κ.εκ. αποδίδει 54 ίππους και 5,4 kgm ροπής. Το βάρος του ανέρχεται στα 167 κιλά και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 18 λίτρα. Για όποιον επιζητά μια προσιτή μοτοσυκλέτα για όλες τις χρήσεις, το SWM Superdual X είναι η καλύτερη επιλογή στη λογικότερη τιμή.

Και για να μείνουμε ασφαλείς, θα έχουν παρθεί μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Θα υπάρχουν αντισηπτικά και ύστερα από κάθε test ride οι μοτοσυκλέτες θα απολυμαίνονται στα σημεία επαφής με τον αναβάτη. Όλα τα test ride θα γίνονται κατόπιν ραντεβού προς αποφυγή του συνωστισμού.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Δηλώστε συμμετοχή σήμερα καλώντας στο 25410 84555, Αφοι Καρανικολάου.

Απαραίτητα: Άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμός ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι).

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events