ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 3ου και 4ου Αγώνα Παν. Πρωτ. Ταχ. Μέγαρα 2021, πως και τι …

Η Αγωνιστική χρονιά για το 2021 στην ταχύτητα συνεχίζεται μετά τον πρώτο διπλό αγώνα, στις Σέρρες, με τον δεύτερο διπλό αγώνα, τον 3ο και 4ο αγώνα που κλείνει και την φετινή σεζόν στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Όπως όλοι γνωρίζουν και το 2021 ήταν μια δύσκολη  χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κάτι που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη και που μπορεί να οδηγήσει τις εξελίξεις σε γεγονότα και μέτρα που είναι απρόβλεπτα.

Έτσι λοιπόν το  ΠΠΤ του 2021 έχει δυο διπλούς αγώνες που έχουν προγραμματιστεί για φέτος!

UPDATE
Την Παρασκευή θα ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες για τον 3ο και 4ο αγώνα της σεζόν 2021 και οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ, όπου λήγει και η προκαθορισμένη προθεσμία είναι 42 συμμετοχές!

Στις 7 κατηγορίες που έχουμε φέτος βλέπουμε στην λίστα της ΑΜΟΤΟΕ στην OPEN έχει 14 συμμετοχές, 1 συμμετοχή στην κατηγορία Senior, στην Racing 8 συμμετοχές, ενώ στην κατηγορία SS300 που τρέχει μαζί με την Racing έχουμε 3 συμμετοχές, στην κατηγορία των Νέων έχουμε 1 συμμετοχή, ενώ η SUPERSPORT θα έχει 8 συμμετοχές και τέλος η μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE έχει καταγεγραμμένες 7 συμμετοχές!

SUPERBIKE (Πρωτάθλημα)

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE βλέπουμε 7 συμμετοχές για τον διπλό 3ο και 4ο  αγώνα της χρονιάς.

Εκτός απ τους Μπεγνή ,  Παπαγγέλου,  Συνιώρη, Πίππο, και Θεοδωρόπουλο που συμμετείχαν στο διπλό των Σερρών, έχουμε ακόμα  2 συμμετοχές με τους Τριντή και Φώτη Τσαλίκη που επανέρχεται φέτος και πάλι μετα από απουσίας ενός χρόνου!

Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε, 1 Honda CBR 1000, 1 Aprilia RSV4 1000, 1 Suzuki GSXR 1000, και 4 Yamaha R1!

SUPERSPORT  (Πρωτάθλημα)

Στην SUPERSPORT την κατηγορία που δείχνει κάθε χρόνο να έχει τον υψηλότερο συναγωνισμό θα έχει 8 συμμετοχές!

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. Επίσης οι ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην κατηγορία.

RACING (Πρωτάθλημα)

Η κατηγορία Racing , θα έχει 8 συμμετοχές!

ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΪΠΟΓΛΟΥ ΒΕΛΗΣ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και ο μικρός ΠΑΝΤΕΛΕΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ που έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία φέτος στο εξωτερικό!

Μαζί με τα Racing θα τρέξει και η κατηγορία SS300 και ΝΕΩΝ όπως τον προηγούμενο διπλό πέρυσι στα Μέγαρα!

SUPERSPORT 300 (Κύπελλο)

Στην κατηγορία SS300 έχουμε στην λίστα 3 συμμετοχές!
Ίσως και εδώ δούμε κάποια συμμετοχή που δεν βλέπουμε στις συμμετοχές, λόγω ότι το σύστημα δεν περνά δυο συμμετοχές του ιδίου οδηγού!

ΛΑΔΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΑΓΑΝΑΝΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ.

 ΝΕΩΝ (Κύπελλο)

Στην κατηγορία ΝΕΩΝ δυστυχώς φέτος έχουμε 1 συμμετοχή της ΚΟΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, κάτι που πραγματικά είναι πολύ στενάχωρο.

OPEN (Κύπελλο)

Στην κατηγορία OPEN βλέπουμε Τις περισσότερες συμμετοχές που είναι 14

ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΜΟΥΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΡΑΣΣΙΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΙΓΟΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΠΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

SENIOR (ΕΠΑΘΛΟ)

Η νέα κατηγορία που SENIOR, μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας άνω των 50 ετών. Θα αγωνίζονται μαζί με την κατηγορία ΟΡΕΝ, αλλά με ξεχωριστή βαθμολογία.

Στην κατηγορία αυτή έχουμε μια συμμέτοχη, αυτή του Μιχάλη Κύριου.

Ραντεβού στα Μέγαρα άλλα φέτος λόγω των ιδικών συνθηκών με τα απαραίτητα μέτρα και δικαιολογητικά!

Έτσι λοιπόν  αυτό το Σαββατοκύριακο στα Μέγαρα θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Τετάρτη το βράδυ στις 12.00 και φαίνονται στο σύστημα  της ΑΜΟΤΕ. Αν υπάρχουν διπλές συμμετοχές, δηλαδή συμμετοχή του ιδίου οδηγού σε 2 κατηγορίες, το σύστημα δεν τους δείχνει. Επίσης κάποιοι οδηγοί μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους εκπρόθεσμα, μέχρι την Πέμπτη το βράδυ στις 12 όπου και είναι η τελευταία προθεσμία για εκπρόθεσμη συμμετοχή.

 

3ος και 4ος Αγώνας Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ Μέγαρα 1-2-3/10/2021 – ειδικός κανονισμός – Πληροφορίες για Θεατές

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner