ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 4ου Αγώνα ΠΠΤ  Μέγαρα 2017, τι θα δούμε …

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιστρέφει νότια, στην Αττική και πάλι στην «πίστα» των Μεγάρων για τον 4ο αγώνα της χρονιάς, που διοργανώνει η ΑΜΟΤΟΕ.

Την Παρασκευή ξεκινά το τριήμερο του αγώνα με τα ανεπίσημα δοκιμαστικά (ελεύθερη προπόνηση).

Πριν προχωρήσουμε να πούμε πως στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων μεταφέρθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας το 1997 με τους 2 τελευταίους αγώνες από τους 8 εκείνης της χρονιάς.

Η «πίστα» των Μεγάρων έχει μήκος 2,100m και μέσο πλάτος 11m ενώ έχει 12m στη σχάρα εκκίνησης. Το ρεκόρ ταχύτερου γύρου το έχει ο Γιάννης Μπούστας με 0.56.789!

Το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες για τον 4ο αγώνα της σεζόν και οι δηλωμένες συμμετοχές στο site της ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ που λήγει και η προκαθορισμένη προθεσμία είναι 52 συμμετοχές!*. Οι συμμετοχές του 4ου αγώνα φέτος,  είναι μέσα στις ίδιες συμμετοχές πάνω κάτω τα 5 τελευταία χρονιά.  (οι συμμετοχές τα προηγούμενα χρόνια στο 4ο αγώνα ήταν: 48 το 2016, 45 το 2015, 54 το 2014, 54 το 2013 και 51 το 2012).

Πάντα σύμφωνα με τις συμμετοχές που έχουν περάσει στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ έχουμε(Racing-5) (SUPERBIKES-8) (SUPERSPORT-16) (SUPERSPORT 300-2) (ΝΕΩΝ -9) (ΟΡΕΝ-12) συν οι συμμετοχές που δεν φαίνονται, αυτή του Βούλγαρου FLOROV και του Ιταλού FARINELLI, σύνολο 54 συμμετοχές!

Η πολυπληθέστερη κατηγορία σε αυτόν τον αγώνα είναι η κατηγορία SUPERSPORT όπου έχει 16 συμμέτοχες, ενώ σίγουρα θα δούμε και άλλες συμμετοχές στην πίστα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο, όπως το έχουμε δει και άλλες φορές, κυρίως στην πίστα των Σερρών, να έχουμε και ξένους αναβάτες!

 

SUPERBIKE (Πρωτάθλημα)

Στην μεγάλη κατηγορία SUPERBIKE στον 4ο  αγώνα θα έχουμε 9 συμμετοχές! Βλέπουμε την επιστροφή του Κώστα Φωτιάδη

Οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι του Σάκη Συνιώρη που είναι επικεφαλής της βαθμολογίας και έρχεται μετά την τρίτη του νίκη στις Σέρρες με μια διαφορά 24 βαθμών από τον 2ο Παρασκευόπουλο, με ψυχολογία νικητή και με αβαντάζ που τον έχει φέρει ποιο κοντά στον 10ο τίτλο του, περισσότερο από ποτέ!

O Χάρης Παρασκευόπουλος που θα αγωνιστεί στα Μέγαρα μετά την όχι και τόσο καλή του εμφάνιση στις Σέρρες οπού τερμάτισε 5ος. Ο Παρασκευόπουλος θα προσπαθήσει με την νέα του ομάδα οπού είναι από τον προηγούμενο αγώνα να βρει τις λύσεις για να μπορέσει να είναι και πάλι στην κορυφή. Έτσι θα έχει μια πολύ ποιο δύσκολη δουλειά να κάνει!

Ο Γιώργος Μαρκεσσίνης που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με μόλις 4 βαθμούς από τον δεύτερο, συνεχίζει να εντυπωσιάζει φέτος με την πολύ καλή και σταθερή απόδοση, έχοντας ήδη δυο βάθρα σε τρεις αγώνες!

Ο Φώτης Τσαλίκης που με δυο τέταρτες θέσεις και μια 6η στις Σέρρες βρίσκετε στην 4η θέση της βαθμολογίας , και συνεχίζει την επανάκαμψη του στις καλές εμφανίσεις, όπως έκανε στις Σέρρες!

Ο Λευτέρης Πίππος ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας μετά τον αγώνα στις Σέρρες, οπού με περιπετειώδη τρόπο, αφού ξεκινησε τελευταίος, κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο στην 3η θέση, ανεβαίνοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος!

Ο Σωτήρης Μπεγνής είναι 6ος στην βαθμολογία, και θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο, αφού σε κάθε αγώνα από τους τρεις έως τώρα, ανεβάζει την απόδοση του και τα αποτελέσματα του!

Ο Άρης Γκιζίνος είναι στην 7η θέση με ένα βάθρο στην Τρίπολη και μια 7η θέση στις Σέρρες!

Σε αυτόν τον αγώνα στα Μέγαρα θα δούμε και πάλι την ομάδα της Wolf-Racing Motul, αλλά αυτή την φόρα με αναβάτη τον Roberto Farinelli που μας έρχεται από την Ιταλία και είναι 25 χρονών!  Έτσι αυτός ο αγώνας παίρνει και ένα διαφορετικό χρώμα, αφού περιμένουμε ακόμη περισσότερο θέαμα στην μεγάλη κατηγορία!

Στην Μεγάλη κατηγορία θα έχουμε για τον δεύτερο αγώνα 1 Aprilia RSV4, 3 Honda CBR 1000 και 4 Yamaha R1.

 

SUPERSPORT  (Πρωτάθλημα)

Στην SUPERSPORT έχουμε 15 συμμετοχές,  όσες και  στον 1ο αγώνα! Με τρεις διαφορετικούς νικητές σε τρεις αγώνες, η κατηγορία με τον υψηλότερο συναγωνισμό και με τις περισσότερες μάχες θα έχει και πάλι πολύ ενδιαφέρον, αφού στους τρεις  πρώτους αγώνες πρόσφερε όμορφο θέαμα, μάχες, και ανταγωνισμό στα κόκκινα!

Στις συμμετοχές βλέπουμε την επιστροφή και πάλι μετά από καιρό του Κώστα Πολίτη, πρωταθλητή της κατηγορίας το 2010!

Επίσης θα δούμε και πάλι τον Βασίλη Ευθυμίου με την Agusta του, αφού όπως φαίνεται ανέρρωσε από την πτώση του στον 1ο αγώνα της χρονιάς, εδώ στα Μέγαρα!

Ο Δημήτρης Καρακώστας ο «πιτσιρικάς» της Μεσαίας κατηγορίας είναι ακόμα επικεφαλής της βαθμολογίας και μετά τον αγώνα των Σερρών με διαφορά μόλις 1 βαθμό από τους Φάνη Μίχα και Μιχάλη Κουτσουμπό!

Ο Καρακώστας έχει μια νίκη στον 2ο αγώνα και δυο βάθρα στον 1ο και 3ο αγώνα, οπού πήρε την τρίτη θέση, και σίγουρα τώρα στα Μέγαρα θα διεκδικήσει και πάλι ένα βάθρο ή μια  νίκη!

Ο Πρωταθλητής του 2016, Μιχάλης Κουτσουμπός είναι δεύτερος μαζί με τον Μίχα στη βαθμολογία, έρχεται και αυτός δυνατά στα Μέγαρα για να κυνηγήσει την πρώτη του νίκη για φέτος και να μπορέσει να μπει πρώτος στην βαθμολογία!

Ο Φάνης Μίχας έχοντας ένα βάθρο στην Τρίπολη, και μια νίκη στις Σέρρες, έρχεται σε αυτόν τον αγώνα με σκοπό να πάρει μια νίκη και να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου μετά την 4η θέση στις Σέρρες ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Αλεξ Παπαγεωργίου.

Ο Αλεξ Παπαγεωργίου είναι στην 5η θέση στην βαθμολογία, μετά την 5η θέση στον αγώνα των Σερρών, και σίγουρα τώρα στα Μέγαρα θα αναζητήσει μια νίκη και την επαναφορά του στο κυνήγι της κορυφής!

Ο Σταύρος Τριντής είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας τώρα, μπροστά από τον Γιάννη Τζωρτζόπουλο και τον Τάσο Σκυριανόγλου!

Για τον αγώνα των Μεγάρων βλέπουμε επίσης στις συμμετοχές τον Γιώργο Μαδρώνη, Μάριο Ταγκλή και τον Νικό Ζαφείρη.

 

RACING (Πρωτάθλημα)

Η κατηγορία Racing , έχει 5 συμμετοχές, με μια νέα συμμετοχή, αυτή του Κώστα Σακελαρίου, οπού τον βλέπουμε και πάλι μετά από καιρό να επιστρέφει στο ΠΠΤ, αλλά όχι στην συνηθισμένη του κατηγορία των 600 αλλά στην Racing κατηγορία με ένα ΥΑΜΑΗΑ TZ 250!

Ο Λέανδρος Ντότσικας έρχεται στον 4ο αγώνα με 3 νίκες και με διαφορά 15 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας! Έχει νικήσει εδώ στα Μέγαρα και στον 1ο αγώνα και θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών του από πέρυσι, αφού έχει με τις τρεις φετινές του, 6 νίκες στην σειρα με αντίστοιχες pole position!

Ο Γιώργος Κίτσος, 6 φορές πρωταθλητής της κατηγορίας, βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με 15 βαθμούς να τον χωρίζουν από την κορυφή!

Στην 3η θέση της βαθμολογίας έχει ανέβει ο Ανδρέας Λεφεβρ που επέστρεψε στα βάθρα παίρνοντας το 2ο του στις Σέρρες μετά από πολύ καιρό, και δείχνει να έχει όρεξη για ένα βάθρο ακόμα!

Στην 4η θέση είναι ο Βασίλης Στάμου, που επανέρχεται μετά την απουσία του στις Σέρρες και θα επιδιώξει μια καλύτερη θέση σε αυτό τον αγώνα.

 

SUPERSPORT 300 (Κύπελλο)

Στην νέα κατηγορία SS300 έχουμε 2 συμμετοχές, όπως και στους προηγούμενους αγώνες, τον δυο φορές κυπελλούχο Νέων, Βασίλη Κορωνάκη, και τον Παναγιώτη Κόκκινο!

Αυτή η κατηγορία των μικρών μοτοσυκλετών ίσως είναι το μέλλον των αγώνων, αφού σε όλο το κόσμο, τα πρωταθλήματα με αυτές τις μοτοσυκλέτες έχουν φοβερή άνοδο, με κυριότερο παράγοντα το χαμηλό κόστος, που σε συνδυασμό με τις δελεαστικές προτάσεις κάποιων εταιριών, είναι μεγάλη ευκαιρία για πολλούς να κάνουν την είσοδο τους στους αγώνες ταχύτητας!

 

ΝΕΩΝ (Κύπελλο)

Η κατηγορία ΝΕΩΝ έχει 9 δηλωμένες συμμετοχές, για τον 4ο αγώνα, αλλά θα δούμε και τον μικρό Βούλγαρο που είχαμε και στις Σέρρες, τον Michail Frorov.
Έχουμε δυο νέες συμμετοχές, αυτή του Αλέξανδρου Κολιού με KTM 390 RC, και του Χρήστου Παπανικολάου, με YAMAHA R3. Έτσι  θα δούμε 5 KTM 390 RC και 4 YAMAHA R3 320. Επιστροφή έχουμε του Κυριάκου Λιούτα, οπού απουσίαζε από τον αγώνα των Σερρών λήγω των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο Νότης Παπαπαύλου έρχεται εδώ με το πλεονέκτημα των 29 βαθμών διαφοράς του από τον δεύτερο Γιάννη Χάλαρη που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Νότης θα επιδιώξει την τετάρτη νίκη της χρονιάς, με την άνεση της διαφοράς που έχει στην βαθμολογία, και με την δέουσα προσοχή για την κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας που δείχνει να είναι πολύ κοντά!

Ο Γιάννης Χάλαρης που έχει εξελιχτεί από πέρυσι πάρα πολύ, θα προσπαθήσει έκτος από το βάθρο σε αυτόν τον αγώνα να καταφέρει και μια νίκη!

Θα δούμε επίσης τον μικρό Νίκο Ελευθεριάδη, που είναι μόλις 13 ετών, τον Γιώργο Μπαξίσογλου, τον μικρό Παναγιώτη Γκιζίνο και τον Θωμά Σκούρτα

Ελπίζουμε αυτή η κατηγορία να γεμίσει με συμμετοχές με πιτσιρικάδες, κάτι που πρέπει να φροντίζουν οι ιθύνοντες συνεχώς και να δώσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους γιατί είναι το μέλλον των αγώνων.

 

OPEN

Στην κατηγορία OPEN έχουμε στην λίστα 12 συμμετοχές για τον 4ο αγώνα της σεζόν!

Βλέπουμε αρκετές απουσίες από οδηγούς που είχαν πάρει μέρος στους προηγούμενους αγώνες, όπως και συμμετοχές κάποιων οδηγών που επιστρέφουν μετά από καιρό, όπως του Μενέλαου Κοντογιάννη και του Γιάννη Κλαδογένη από την Ρόδο που τον είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε μόνο στις Σέρρες.

Να σημειώσουμε εδώ για την OPEN πως με τους νέους κανονισμούς έχουμε κάποιες σημαντικές αλλαγές, όπως ότι  δεν θα υπάρχει πλέον κύπελλο, ούτε βαθμολογία, αλλά θα δίνεται σε κάθε αγωνιζόμενο ένα μετάλλιο – έπαινος ανά αγώνα! Επίσης άλλη μια σημαντική αλλαγή είναι ότι ο οδηγός που κατά τις χρονομετρημένες δοκιμές της ΟΡΕΝ, επιτύχει χρόνο ίσο, η, μικρότερο του 107% του καλύτερου χρόνου του πρώτου αθλητή στην κατάταξη των αντίστοιχων χρονομετρημένων δοκιμών των κατηγοριών SUPERSPORT και SUPERBIKE, ανάλογα με την κατηγορία της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιεί για την επίτευξη του χρόνου του, θα παίρνει μέρος στον αγώνα της αντίστοιχης κατηγορίας (SS, SBK), με θέση στην εκκίνηση, ανάλογη με τη σειρά χρόνων της αντίστοιχης κατηγορίας και δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον αγώνα της κατηγορίας ΟΡΕΝ. Επίσης όποιος αγωνιζόμενος της κατηγορίας OPEN κάνει χρόνο στα χρονομετρημένα ίσο με το 107% του χρόνου  του πρώτου, της αντίστοιχης κατηγορίας (600 η 1000) δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην OPEN αλλά θα αγωνίζεται την Κυριακή στην μεγαλύτερη κατηγορία SUPERSPORT 600 και SUPERBIKE αντίστοιχα. Επίσης όσοι οδηγοί πιάσουν αυτό το όριο κατά την διάρκεια του 1ου αγώνα στην OPEN δεν θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και πάλι στην ιδία κατηγορία και θα μεταπηδούν στις αντίστοιχες κατηγορίες!

Ραντεβού ΟΛΟΙ στα Μέγαρα όπου αυτό το Σαββατοκύριακο θα χτυπά η καρδιά της ταχύτητας!

*Η παρακάτω λίστα είναι οι συμμετοχές που έχουν δοθεί στην ΑΜΟΤΟΕ μέχρι την Πέμπτη το βράδυ στις 12.00 και φαίνονται στο σύστημα  της ΑΜΟΤΕ. Αν υπάρχουν συμμετοχές από ξένους αναβάτες, ή διπλές συμμετοχές, δηλαδή συμμετοχή του ιδίου οδηγού σε 2 κατηγορίες, το σύστημα δεν τους δείχνει. Επίσης κάποιοι οδηγοί μπορεί να δηλώσουν την συμμετοχή τους εκπρόθεσμα, ακόμα και κατευθείαν στην πίστα, την ήμερα των επίσημων χρονομετρημένων.

SUPERBIKESUPERSPORTRACINGSUPERSPORT 300NEOIOPENΣΥΜΕΤΟΣΧΕΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Racing

1 ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ ΛΕΑΝΔΡΟΣ
33 ΣΤΑΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
34 ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
42 ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑΣ
74 ΚΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

SUPERBIKES

1 ΣΥΝΙΩΡΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
13 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
27 ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
61 ΜΑΡΚΕΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
83 ΜΠΕΓΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
91 ΠΙΠΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
111 ΓΚΙΖΙΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
156 ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

SUPERSPORT

1 ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
7 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
17 ΜΙΧΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
32 ΓΚΟΥΝΤΟΥΜΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
33 ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
36 ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
44 ΤΡΙΝΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
55 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
57 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
64 ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
65 ΤΑΓΚΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
66 ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
75 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
81 ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
99 ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΔΙ
100 ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SUPERSPORT 300

36 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
72 ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΝΕΩΝ

5 ΧΑΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
12 ΚΟΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
19 ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
27 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
46 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
51 ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΘΩΜΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙ
55 ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΝΟΤΙΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤ
88 ΛΙΟΥΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
111 ΓΚΙΖΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΡΕΝ

21 ΜΟΥΡΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
34 ΚΛΑΔΟΓΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
44 ΑΔΑΛΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
46 ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
58 ΚΑΡΥΩΤΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
61 ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
67 ΒΕΡΛΕΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
81 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
86 ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
96 ΣΙΔΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
187 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
337 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

09:00-09:10
ΖΕΣΤΑΜΑ ΝΕΟΙ
09:15-09:25
ΖΕΣΤΑΜΑ RACING/SS300
09:30-09:40
ΖΕΣΤΑΜΑ SSP
09:45-09:55
ΖΕΣΤΑΜΑ SBK
10:00-10:10
ΖΕΣΤΑΜΑ ΟΡΕΝ

10:45:00
ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΞΟΔΟΣ PITS ΝΕΟΙ
11:00:00
ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΟΙ

11:30:00
ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΞΟΔΟΣ PITS RACING/SS300
11:45:00
ΑΓΩΝΑΣ RACING/SS300

12:30:00
ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΞΟΔΟΣ PITS SSP
12:45:00
ΑΓΩΝΑΣ SSP

13:20:00 ΑΠΟΝΟΜΗ

13:30:00
ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΞΟΔΟΣ PITS SBK
13:45:00
ΑΓΩΝΑΣ SΒΚ

14:20·00 ΑΠΟΝΟΜΗ

14:30:00
ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΞΟΔΟΣ PITS OPEN
14:45:00
ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΝ

15:15:00
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΟΡΕΝ/ΝΕΟΙ/R/SS300

– Βαθμολογία

– ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ου ΑΓΩΝΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

– Γενικός και Τεχνικός Κανονισμός Αγώνων Ταχύτητος Μοτοσυκλετών 2017

Related Posts