Συνέντευξη με τον Alex Lowes – Video

Στα πλαίσια της παρουσίασης των επίσημων αγωνιστικών ομάδων της Yamaha για το 2017, που έγινε στην Ιταλία, μιλήσαμε με τον Βρετανό αναβάτη του WorldSBK της ομάδας Pata Yamaha, Alex Lowes.

Biker Spirit: Ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας. Την προηγούμενη χρονιά οδήγησες και στο MotoGP και στα SuperBike. Ποια είναι η διαφορά τους;

Alex Lowes: Ειλικρινά; Η Μ1 , η Yamaha του MotoGP είναι μια από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες στον κόσμο, αν όχι η καλύτερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο. Οπότε το να οδηγάς μια τέτοια μοτοσυκλέτα η αίσθηση είναι φανταστική, είναι πάρα πολύ ωραία, και ναι, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Η διαφορά ανάμεσα στις 2 μοτοσυκλέτες είναι ότι όταν οδηγείς την R1 μπορείς να νιώσεις το DNA της M1. Αυτό είναι φανταστικό για όσους την δοκιμάζουν την R1 στον δρόμο, γιατί η αίσθηση που σου δίνει δεν έχει μεγάλη διαφορά από την M1. Φυσικά τα επίπεδα απόδοσης είναι πιο ψηλά, και σαν αναβάτης σου φέρνει χαμόγελο στα χείλη.

Biker Spirit:  Πέρυσι έτρεχες στα Superbike, φέτος τι περιμένεις; Ποιός είναι ο στόχος σου;

Alex Lowes: O στόχος μου για φέτος, Ο πρώτος μου στόχος είναι να ανεβαίνω στο βάθρο με την Υamaha και να φέρω στην Yamaha τη πρώτη της νίκη στα Superbike με αυτή την R1. Αυτός είναι ο πρώτο μας στόχος και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεχώς στις πρώτες θέσεις σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Biker Spirit: Μετά το τεστ στην Jerez, είδες σημαντικες διαφορες μεταξυ της περυσινης και της φετεινης μτοσοσυκλετας ?

Alex Lowes:   Από τους πρώτους 5-6 γύρους που έκανα, κατάλαβα ότι η ομάδα έκανα  πολύ καλή δουλειά το χειμώνα, γιατί στην μοτοσυκλέτα υπάρχουν πολλά καινούργια μέρη και η αίσθηση ήταν τελείως διαφορετική και μου δίνει κίνητρο γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά και μου δίνει την άνεση να συνεχίσουμε.

Biker Spirit: Ευχαριστούμε πολύ

Alex Lowes:   Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστώ

ΓΦ

Related Posts