Τελείωσε με επιτυχία η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 – Video – Φωτογραφίες

Έκλεισε τις πύλες της με επιτυχία κατά γενική ομολογία, η έκθεση μοτοσυκλέτας 2017. Μετά από εννέα χρόνια απουσίας, του ΣΕΑΑ από την οργάνωση κλαδικής έκθεσης, τελικά έδωσε και πάλι το παρόν με την οργάνωση της φετινής κλαδικής έκθεσης που έγινε από την Πέμπτη 20 Απριλίου, έως και την Δευτέρα 24 του μήνα.

Χιλιάδες κόσμου πέρασε από το Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στην μεγάλη αίθουσα όπου έδωσαν το παρόν όλες οι μεγάλες αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, με εντυπωσιακά και υψηλού επίπεδου περίπτερα, στην πλειοψηφία τους, που ανάλογα τους έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στις εκθέσεις του εξωτερικού.

Τα εγκαίνια έγιναν την πρώτη μέρα με κάθε επισημότητα από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών, Θάνο Βούρδα, τον Σωτήρη Χατζίκο, Πρόεδρο κλάδου δικύκλου του ΣΕΑΑ και της Μοτοδυναμικής, και τον Κώστα Λάμαρη, διοργανωτή της έκθεσης.

Σωτήρης Χατζίκος – Θάνος Βούρδας – Κώστας Λάμαρης

 Στο παρακάτω βίντεο αλλά και στις πάνω από 150 φωτογραφίες μπορείτε να παρακολουθήσετε μια βόλτα σε όλη την έκθεση!

Στην έκθεση ο πολύς κόσμος που την επισκέφτηκε, είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά τα περισσότερα νέα μοντέλα του 2017 όλων των εταιρειών, όπως ακριβώς τα είδαμε και στις ευρωπαϊκές Εκθέσεις Intermot στην Κολωνία και EICMA στο Μιλάνο το περασμένο φθινόπωρο!

Βέβαια ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις υπερμοτοσυκλέτες των MotoGP του Valentino Rossi, του Marc Marquez και την νέα  RC 16 MotoGP της ΚΤΜ.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να βρουν και να δουν πολλά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, αν και δεν έδωσαν το παρόν όλα τα μεγάλα καταστήματα του είδους!

Δεν θέλουμε να σταθούμε στα σχόλια του κόσμου που ήταν θετικά στην πλειοψηφία τους, αλλά ούτε και στα όποια παράπονα , απλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι με αυτήν η έκθεση θα σημάνει κάτι νέο για το άνοιγμα των εταιρειών στην αγορά που χρόνια τώρα παλεύει να κρατηθεί όρθια, όπως δήλωσαν στα εγκαίνια οι υπεύθυνοι του κλάδου και να δώσουμε τα εύσημα για την οργάνωση αυτής της έκθεσης, αλλά χωρίς να ξεχάσουμε και αυτούς που τα προηγούμενα δύσκολα χρόνια με τις προσπάθειες τους κράτησαν την αγορά «ανοικτή» με τις δικές τους προσπάθειες κάνοντας εξίσου επιτυχημένες εκθέσεις και εκδηλώσεις που αγκάλιασε ο κόσμος!

Δείτε εδώ το πρώτο ρεπορτάζ της Έκθεσης >>  

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner