Θύμα δολοφονίας η CEO της πίστας του Spa, Nathalie Maillet Dubois

Η CEO της πίστας του Spa, Nathalie Maillet Dubois, βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της το πρωί της Κυριακής. Νεκρός και ο σύζυγός της.

Η Nathalie Maillet Dubois, διευθύνουσα σύμβουλος της πίστας του Spa, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Βελγίου.

Μαζί της βρέθηκε νεκρός και ο σύζυγός της, Φραντς Ντιμπουά, ο οποίος επίσης ασχολήθηκε με τα motorsports και υπήρξε ιδιοκτήτης ομάδων στο Βέλγιο και συνιδρυτής των αγώνων VW Fun Cup series.

Η 51χρονη Maillet ήταν κόρη οδηγού αγώνων και διατηρούσε αρχιτεκτονικό γραφείο μέχρι το 2016, όταν άλλαξε καριέρα και ανέλαβε τη διοίκηση της πίστας. Επί των ημερών της, το Spa εκσυγχρονίστηκε και οι εγκαταστάσεις αναβαθμίστηκαν, με στόχο να επιστρέφει το MotoGP στην πίστα.

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Ντιμπουά να πυροβόλησε θανάσιμα τη Maillet και έναν φίλο της που βρισκόταν στο σπίτι και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Η τραγωδία σημειώθηκε την ώρα που η πίστα του Spa φιλοξενεί το Ράλι Ιπρ για το WRC και δύο εβδομάδες πριν φιλοξενήσει το βελγικό grand prix της Formula 1, ενώ στις 12 Αυγούστου συμπλήρωσε 100 χρόνια λειτουργίας..

Related Posts