Τιμοκατάλογος RAY Electric Motors

Η electromove, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα  των αμιγώς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών των scooter RAY 7.7, και της ZERO Motorcycles ανακοίνωσε τους νέους τιμοκαταλόγους των προϊόντων της.

Ο νέος τιμοκατάλογος της RAY, εκτός της τιμής της βασικής έκδοσης RAY 7.7 και την επιβάρυνση των μεταλλικών και ματ χρωμάτων, περιλαμβάνει τις τιμές των εργοστασιακών αξεσουάρ και τις αναβαθμίσεις του συστήματος φόρτισης.

Ray Electric Motors

Η Ray Electric Motors  με έδρα την Βαρκελώνη, γεννήθηκε ως ένα εγχείρημα βιώσιμης αστικής κινητικότητας,  με μια πολύ σαφή θεμελιώδη αρχή: τη διαρκή δέσμευση στην καινοτομία.

Από το πρώτο της μοντέλο, η Ray Electric Motors  διαγράφει μια πρωτοφανή εξέλιξη στον κόσμο της μοτοσικλέτας, με αναβαθμίσεις και αλλαγές  που μεταφράζονται σε συγκεκριμένα οφέλη για τους οδηγούς: το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο τηλεχειρισμός μέσω του app  και η ύπαρξη της όπισθεν ταχύτητας,  είναι μερικά μόνο παραδείγματα.

Αλλά καινοτομία σημαίνει επίσης ότι δεν σταματάς ποτέ. Ως αποτέλεσμα, η Ray Electric Motors  αναπτύσσει εκείνες τις καινοτόμες λύσεις που θα συνεχίσουν να ταράζουν τα νερά της αγοράς, τα επόμενα χρόνια.

Ανακαλύψτε τo καινοτόμοo scooter της RAY και μπείτε στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτροκίνησης στους δύο τροχούς. Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://electromove.gr/

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner