Το μέλλον των αγώνων είναι τα παιδιά, οι πιτσιρικάδες – Video – Photo

Το μέλλον ανήκει στα παιδιά, στους πιτσιρικάδες, κάτι που όπως όλα δείχνουν σε αυτή την χώρα που ζούμε το έχουμε ξεχάσει.

Στην προκείμενη περίπτωση μιλάμε για το μέλλον των αγώνων ταχύτητας και το μέλλον τους που είναι οι πιτσιρικάδες που καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες μαζί με τις οικογένειες τους για να κάνουν αυτό που αγαπούν, τους αγώνες!

Σε αυτή την προσπάθεια υπάρχουν άνθρωποι που βοηθούν αυτή τους την προσπάθεια, συνήθως χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος, αφού οι αγώνες ταχύτητας στην Ελλάδα δεν προσφέρονται πλέον εύκολα για μια καλή προβολή, κάτι που θα το προσπαθήσουμε με αυτή την σειρά των άρθρων.

Βασίλης Παντελεάκης

 

Εδώ σε αυτό το άρθρο που ανοίγει το κεφάλαιο Νέοι – πιτσιρικάδες οδηγοί και που θα επεκταθούμε εκτενέστερα στην πορεία, θα αναφερθούμε σε δυο από τους ανθρώπους που προσφέρουν βοήθεια ουσίας. Ο Γιώργος Γούλας με την εταιρεία ΡΟΔΑΜΟΤΟ και ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος με την εταιρεία Intramoto, που αντιπροσωπεύει την Pirelli και την Metzeler στην Ελλάδα (γνωστός σε όλους μας στις πίστες ως ο κυρ Βαγγέλης, μια φοβερή προσωπικότητα του χώρου).

Νίκος Ελευθεριάδης

Η προσφορά τους σε αρκετούς πιτσιρικάδες εδώ και αρκετά χρόνια σε ένα ζωτικό τομέα όπως είναι τα Ελαστικά είναι σημαντική και ουσιαστική για να προχωρήσουν και να συνεχίσουν στους αγώνες.

Γιώργος Γερακιανάκης

Ο Γιώργος Γούλας έκτος από τα ελαστικά προσφέρει βοήθεια και σε άλλους τομείς, όπως η πλήρη τεχνική υποστήριξη σαν ομάδα, σε πιτσιρικάδες που αγωνίζονται στους ελληνικούς αγώνες MiniGP αλλά και στις προσπάθειες τους στο εξωτερικό!

Χρήστος Κότσης

Οι πιτσιρικάδες, Βασίλης Παντελεάκης, που αγωνίζεται στην Ιταλία στο CIV Mini GP, αλλά και στο Ελληνικό Κύπελλο Mini GP, ο Νίκος Ελευθεριάδης, που αγωνίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στις κατηγορίες SS300 και στην Νέων,  ο Γιώργος Γερακιανάκης, που αγωνίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στις κατηγορίες SS300 και στην Νέων, ο Χρήστος Κότσης που αγωνίζεται στο Κύπελλο Mini GP και ο μικρός Άγγελος Κότσης, εκκολαπτόμενος οδηγός που θα αγωνιστεί στο άμεσο μέλλον, είναι μερικά από τα παιδιά που βοηθούν ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος και ο Γιώργος Γούλας, που μαζεύτηκαν ένα απόγευμα στον κατάστημα του Γιώργου Γούλα στην λεωφόρο Αλεξάνδρας 156, για να μοιραστούν μαζί μας λίγες από τις εμπειρίες τους και τις απόψεις τους και να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες, μαζί με έναν από τους  υποστηρικτές τους και τους γονείς τους, λίγο πριν τελειώσει η φετινή σεζόν!

Άγγελος Κότσης

Από τους μικρούς μας φίλους πήραμε μερικές κουβέντες, όπου θα ακολουθήσει βίντεο με τις μικρές συνεντεύξεις τους, για να γνωρίσουμε λίγο παραπάνω ένα κομμάτι από το μέλλον των αγώνων.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner