21 June 2024
MotoGP 2023MotoGP 2024

Το MotoGP επιβεβαίωσε την Trackhouse Racing, την νέα ομάδα που αντικαθιστά την RNF – VIDEO – Φωτογραφίες

Μετά την αποβολή της CryptoDATA, της δορυφορικής ομάδας της Aprilia, η νέα ιδιοκτησία που πήρε την ομάδα διατηρεί τους αναβάτες της, τον Miguel Oliveira και τον Raúl Fernández, και τη σχέση με την Aprilia.

Νέα ομάδα. Νέα προσέγγιση. Νέο κεφάλαιο. Το MotoGP™ καλωσόρισε μια νέα παρουσία στο grid για το 2024

Το 2024 θα δει μια νέα ομάδα να προσγειώνεται στο MotoGP™: την Trackhouse Racing. Η Trackhouse έχει ήδη γνωρίσει εντυπωσιακή επιτυχία στη σειρά NASCAR Cup και τώρα η αμερικανική ομάδα θα μεταφέρει τις αγωνιστικές φιλοδοξίες της στους δύο τροχούς καθώς θα ενταχθεί στο MotoGP™ ως Ανεξάρτητη Ομάδα, σε συνεργασία με την Aprilia και θα αγωνιστεί με τα πρωτότυπα RS-GP MotoGP™.

Η παρουσίαση ολόκληρης της νέας ομάδας πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο την Τρίτη, με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Trackhouse, Justin Marks, μαζί με τον CEO της Aprilia Racing Massimo Rivola, τον Chief Sporting Officer της Dorna Sports Carlos Ezpeleta και τον Chief Commercial Officer της Dorna, Dan Rossomondo.

Δείτε παρακάτω το VIDEO:

H Trackhouse Racing θα αγωνιστεί με τα δύο Aprilia RS-GP, που θα οδηγηθούν από τον νικητή MotoGP™ #88 Miguel Oliveira και το ανερχόμενο ταλέντο #25 Raul Fernandez. Το πλήρες χρώμα του 2024 θα αποκαλυφθεί στις αρχές της επόμενης σεζόν, αλλά ως μέρος της κυκλοφορίας, η ομάδα αποκάλυψε μια συμβολική μοτοσυκλέτα με αμερικανική σημαία, αποτίοντας φόρο τιμής στα προηγούμενα χρώματα που χρησιμοποίησε ο Nicky Hayden και στην απίστευτη αγωνιστική κληρονομιά των ΗΠΑ.

Η προσθήκη σε αυτήν την αμερικανική κληρονομιά και η σύνταξη ενός νέου κεφαλαίου, με μια νέα προσέγγιση, είναι ένας βασικός στόχος για την Trackhouse και ένα μερίδιο MotoGP™. Η προσθήκη μιας αμερικανικής ομάδας, που αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, προσφέρει πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός συναρπαστικού νέου έργου από την αρχή – βασισμένο σε θεμέλια καθιερωμένης επιτυχίας.

Justin Marks, Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης Trackhouse Racing : «Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη νεαρή εταιρεία μας. Η Trackhouse εργάστηκε από την πρώτη μέρα για να αναγνωρίσει μοναδικές και συναρπαστικές ευκαιρίες μηχανοκίνητου αθλητισμού και η δυνατότητα επέκτασης σε μια παγκόσμια σειρά όπως το MotoGP είναι ένα τεράστιο βήμα στην κλιμάκωση της εταιρείας. Πιστεύουμε βαθιά στην αποστολή της Dorna και δεσμευόμαστε να φέρουμε κάτι νέο και συναρπαστικό στο πρωτάθλημα, ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε να αναπτυχθεί και να ενισχυθεί αυτό το καταπληκτικό άθλημα σε εκατομμύρια νέους θαυμαστές στη Βόρεια Αμερική και όχι μόνο.»

Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing : «Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που καλωσορίζουμε την Trackhouse στην οικογένεια της Aprilia Racing. Αυτό που μπόρεσαν να δημιουργήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο NASCAR είναι μια εξαιρετική κάρτα παρουσίασης, η οποία προβλέπει τις δυνατότητες αυτής της συνεργασίας. Αυτό οφείλεται στον Justin Marks και την ομάδα του, τον οποίο γνώρισα μέσω του μακροχρόνιου φίλου μου PJ Rashidi, και με τον οποίο ήμασταν αμέσως συγχρονισμένοι τόσο από άποψη τεχνικών φιλοδοξιών όσο και από πλευράς μάρκετινγκ και επικοινωνιακών εξελίξεων σε μια τόσο σημαντική αγορά όπως η ΜΑΣ. Η δέσμευσή μας θα αυξηθεί σημαντικά, μια ευθύνη που αναλαμβάνουμε με χαρά γιατί, είμαι σίγουρος, θα μας επιτρέψει να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο».

Carlos Ezpeleta, Dorna Sports Chief Sporting Officer : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την Trackhouse στο MotoGP. Γνωρίζουμε ότι αυτή η νέα ομάδα ταιριάζει απόλυτα στο άθλημά μας: έχουν ήδη δείξει ότι ξέρουν πώς να κερδίζουν και έρχονται με εξαιρετική προσωπικότητα. Στην πιο ανταγωνιστική εποχή που έχει δει ποτέ το άθλημα, είναι ακόμη πιο ζωτικής σημασίας από ποτέ να υπάρχουν δυνατές Ανεξάρτητες Ομάδες στο πλέγμα με σταθερά έργα. Η Trackhouse που συνεργάζεται με την Aprilia, η οποία θα προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη, είναι επίσης μια πραγματικά συναρπαστική προοπτική. Το RS-GP είναι μια νικητήρια μοτοσυκλέτα και ο συνδυασμός της μοτοσυκλέτας, του εργοστασίου και της προσέγγισης της Trackhouse με αυτήν την ομάδα είναι κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό για τους οπαδούς του MotoGP παντού. Ανυπομονούμε να δούμε την Trackhouse να τρέχει μαζί μας.»

Dan Rossomondo, Διευθύνων Εμπορικός Διευθυντής της Dorna Sports : «Η Trackhouse που έρχεται στο MotoGP είναι υπέροχα νέα. Το καταλαβαίνουν – την αγωνιστική επιτυχία, την οποία είχαν ήδη πολλές – και το μάρκετινγκ και την προώθηση που συνοδεύει τη λειτουργία μιας ομάδας μηχανοκίνητου αθλητισμού κορυφαίου επιπέδου. Αυτός ο συνδυασμός λειτουργικής αριστείας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία τους εκτός τροχιάς, είναι ένα πρότυπο που θέλουμε σε όλο το MotoGP. Γνωρίζουμε ότι η επιρροή της Trackhouse θα είναι θετική και σύμμαχος για τους επιχειρηματικούς μας στόχους».

MotoGP 2024

Δείτε επίσης: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ MotoGP 2024  -–- ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner