ΥΑΜΑΗΑ: Ελάτε να δοκιμάσετε όλα τα ΜΤ που φέρνουμε ειδικά για εσάς από το εξωτερικό!

Στην Αθήνα στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου, στο ΟΑΚΑ και στην Θεσσαλονίκη στις 27 Σεπτεμβρίου, στην ΔΕΘ.yamaha-2

Το εντυπωσιακό 17μετρο ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ TRUCK ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και τώρα έρχεται στην Ελλάδα ! Προσκαλούμε τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας να έρθουν να δοκιμάσουν όλα τα ΜΤ που φέρνουμε ειδικά για τους φίλους αναβάτες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με πάνω από 10 μοτοσυκλέτες διαθέσιμες για δοκιμή, δώρα και συμβουλές από ειδικούς !

Oι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλη τη σειρά ΜΤ. Οι διαθέσιμες μοτοσυκλέτες θα είναι :
MT-125, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09, MT-09 Street rally, MT-09 Sport Tracker,
MT-09 Tracer.
Το ωράριο δοκιμών θα είναι :
ΑΘΗΝΑ, ΟΑΚΑ, Parking στη συμβολή των οδών Κύμης & Σπύρου Λούη, δίπλα στο Ποδηλατοδρόμιο
• Παρασκευή 25/9 από τις 14.00 ως τις 19.00
• Σάββατο 26/9 από τις 10.00 ως τις 16.00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΘ, Νότια Είσοδος έναντι ΧΑΝΘ
• Κυριακή 27/9 από 10.00 ως 19.00

yamaha-1

Για την κράτηση θέσης είναι απαραίτητη η προεγγραφή στους ακόλουθους συνδέσμους. Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν απευθείας τη φόρμα ηλεκτρονικά και δηλώνουν το μοντέλο και τις ώρες που προτιμούν. Θα ακολουθήσει νεότερη επικοινωνία από την κεντρική αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. για επιβεβαίωση της ώρας συμμετοχής.
• Για Αθήνα : www.YamahaDNA.gr/athens
• Για Θεσσαλονίκη : www.YamahaDNA.gr/thessaloniki

Το ΜΤ Τour ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους πελάτες της Yamaha, να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν όλη τη γκάμα των MT στο ίδιο σημείο από ένα φορτηγό ‘ντυμένο’ με τα λογότυπα και χρώματα του ΜΤ.
Το 17μετρο φορτηγό που είναι ντυμένο με το slogan της σειράς ΜΤ ‘The Dark Side of Japan’, θα είναι το κεντρικό σημείο αναφοράς της εκδήλωσης και θα αποτελεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού των test rides.

H ολοκληρωμένη «εμπειρία ΜΤ» περιλαμβάνει εξοπλισμό μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ αναβάτη, που θα είναι διαθέσιμα να τα δείτε στο σημείο και στη συνέχεια να τα παραγγείλετε από το επίσημο Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ σε όλη την Ελλάδα.

Σας περιμένουμε !

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση m.dogani@motodynamics.gr ή να καλέσετε στα τηλέφωνα στην κεντρική αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε.:
• 210 6293-526 Γ.Δρακάκης, Product Manager Μoto ΥΑΜΑΗΑ
• 210 6293-596 Μ.Δογάνη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & P.R. ΥΑΜΑΗΑ