30 May 2024
Παν. Πρωτ. Trial 2017

2ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial Λουτράκι – 25 Ιουνίου 2017

Για μια ακόμη χρονιά το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Λ.Π ,πρωτοπόρο στο θεσμό των αγώνων Trial στην Ελλάδα ,διοργανώνει τον 2ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Trial ,στις 25 Ιουνίου. Με ολοκαίνουριες φρέσκες ειδικές για φέτος σε νέα δασική τοποθεσία, έβαλαν τα δυνατά τους και έφτιαξαν ειδικές που δεν έχουν παρουσιαστεί πάλι στη χώρα μας ,απαιτητικές όσο πρέπει για κάθε κατηγορία σε μια πανέμορφη τοποθεσία με πεύκα, ώστε να προστατεύουμε  από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, αναβάτες και θεατές.  Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Λ.Π μας καλεί  να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον θεσμό και να περάσουμε όλοι καλά.

ΑΦΙΣΑΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2ος  ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TRIAL

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Λ.Π διοργανώνει τον 2ο  αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος TRIAL 2017 την Κυριακή 25/06/2017 στο Λουτράκι στην περιοχή Καρμπουνάρι ,πάνω από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Λουτρακίου.

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί συμφώνα με τον αθλητικό νόμο 2725/99,τον γενικό κανονισμό αγώνων TRIAL της  Α.ΜΟΤ.Ο.Ε  και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

 

ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΓΩΝΑ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Τσεκούρας Δημήτρης

Μέλη  : Σίβερας Αντώνης, Βλαχοδημήτρης Παναγιώτης

Πρόεδρος Αγωνοδικών : Τζορτζάκης  Δημήτρης

Αγωνοδίκες : Καμπαρδής Παναγιώτης, Βλάσσης Κώστας

Αλυτάρχης : Μαστραγγελόπουλος Παναγιώτης

Γραμματεία : Παπαδοπούλου Παρθένα

Τεχνικός  έφορος : Ευμορφιάδης Γιάννης

Ιατρός αγώνα : INTERSALLONIKA

Έκδοση αποτελεσμάτων : ΜΟ.Λ.Π.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή Καρμπουνάρι ,πάνω από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Λουτρακίου. Μετά την παράκαμψη για Λουτράκι από την Ε.Ο. ,ακολουθούμε την λεωφόρο με τους χαρακτηριστικούς ευκαλύπτους για περίπου 4 χλμ. Στο δεξί μας χέρι υπάρχει καφετέρια-φούρνος “Thanasi’ ,και μεγάλη ταμπέλα “Sport Camp”.Στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τον δρόμο για 3-4 χλμ περίπου ,όλο ευθεία ,μέχρι να δούμε την ταμπέλα για το “sport camp” ,ΔΕΝ στρίβουμε δεξιά ,συνεχίζουμε ευθεία. Σε λιγότερο από 1 χλμ θα δούμε το εγκαταλελειμμένο Εκκλησιαστικό Λύκειο Λουτρακίου, ακολουθούμε το δρόμο λοξός δεξιά και στο τέλος του συρμάτινου φράχτη στα αριστερά μας ,κάνουμε αριστερά στο χωματόδρομο. Συνεχίζουμε όπως πάει ο δρόμος και θα βρούμε μπροστά μας τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Το κάπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε όλα τα σημεία του αγώνα (Paddocks,Park Ferme ,Ειδικές κτλ).Μη συμμόρφωση με το παραπάνω μπορεί να επιφέρει ποινή αποκλεισμού για τους αθλητές.

Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 2 Km (επί 3 κύκλους). Οι ειδικές  διαδρομές είναι 6 (επί 3 φορές).

Η διάρκεια του αγώνα είναι 3 ώρες.

 

Η προάφιξη στο τέλος επιτρέπετε.

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούν   να συμμετάσχουν οι αθλητές είναι αυτές που προβλέπονται από τον γενικό κανονισμό  TRIAL.

Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να φέρουν μαύρους αριθμούς συμμετοχής σε λευκό φόντο στην μάσκα.

Θα δοθούν έπαθλα : Κύπελλο στον 1ο ,2ο ,3ο  κάθε κατηγορίας και μετάλλια στον 4ο ,5ο, 6ο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής :  Δευτέρα 19/06/17

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής :  Παρασκευή 23/06/2017

Έλεγχος εξακρίβωσης  :  Κυριακή  25/06/2017  9 π.μ-10 π.μ.

Τεχνικός έλεγχος : Κυριακή  25/06/2017  9 π.μ-10 π.μ.

Εκκίνηση : : Κυριακή  25/06/2017  10:30 π.μ.

Δημοσίευση αποτελεσμάτων : Κυριακή  25/06/2017  2:00 μ.μ.

Απονομή : Κυριακή  25/06/2017  2:30 μ.μ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Αθλητικό Σωματείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι για την δήλωση συμμετοχής τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι το Σάββατο 24/06/2017 Η δήλωση Συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά και μόνο από τις λέσχες στο e-amotoe.gr. Το παράβολο συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται στα 50 ευρώ ,εκτός της κατηγορίας Junior το οποίο ορίζεται στα 5 ευρώ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. (Φόντα Συμμετοχής-Αριθμοί)

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι αθλητές είναι οι παρακάτω:

Κατηγορία Α Από 18 ετών και χωρίς περιορισμό στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας.Λευκό φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 1) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ=Το δυσκολότερο για τα ελληνικά επίπεδα Σήμανση ΕΔ=Κόκκινο βέλος.

Κατηγορία Β Από 18 ετών και χωρίς περιορισμό στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας. Λευκό φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 2) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ=Μέτριες σε τεχνική δυσκολίες.  Σήμανση ΕΔ=Πράσινο βέλος

Κατηγορία Junior Από 12 έως 17 ετών και κυβισμό από 50 έως 125 κυβικά.Λευκό φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 3) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ=Το ευκολότερο δυνατόν Σήμανση ΕΔ=Κίτρινο βέλος

Κατηγορία HOBBY(Κατηγορία που δεν βαθμολογείται ούτε προσμετρά σε Πρωτάθλημα) :Από 50 ετών και χωρίς περιορισμό στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας καθώς και οι πρωτοεμφανιζόμενοι αρχάριοι στο Trial Λευκό φόντο-Μαύροι αριθμοί(οι αριθμοί αρχίζουν από το ψηφίο 4) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ=Το ευκολότερο δυνατόν Σήμανση

ΕΔ=Κίτρινο βέλος

 

ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ-ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Ο ανεφοδιασμός επιτρέπεται μόνο στο χώρο επισκευών – ανεφοδιασμού με τον κινητήρα σβηστό διαφορετικά υπάρχει ποινή αποκλεισμού. Ο ανεφοδιασμός πρέπει να γίνεται με μπιτόνια καυσίμων και παρουσία πυροσβεστήρα μη τήρηση επιφέρει ποινή αποκλεισμού. Η εξωτερική βοήθεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (εκτός του χώρου επισκευών – ανεφοδιασμού) σε  περίπτωση βλάβης στη διαδρομή, η επισκευή μπορεί να γίνει μόνο από τον αναβάτη με τα εργαλεία που διαθέτει.

Τελετή απονομής επάθλων

Η τελετή απονομής θα γίνει στο χώρο του αγώνα.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΦΕΣΕΙΣ

Οι ενστάσεις και οι εφέσεις υποβάλλονται εγγράφως στον Αλυτάρχη, τον Βοηθό του ή στον Γραμματέα του αγώνα προσωπικά από τον ίδιο τον αθλητή. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής, ενώ το κόστος έφεσης είναι διπλάσιο του παραβόλου συμμετοχής. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:

1.Για αντικανονική συμμετοχή αθλητή το λιγότερο 30’ λεπτά μετά το πέρας εξακρίβωσης.  2.Κατά των αποτελεσμάτων εντός 30’ λεπτών μετά την δημοσίευση των.

3.Για τεχνικούς λόγους εντός 30’ λεπτών μετά τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα : Στάρφας Κώστας 6938496143

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner