3 Νέοι Έλληνες οδηγοί – Περιστεράς – Παντελεάκης – Φουρθιώτης – αγωνίζονται στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου

Τρεις νέοι Έλληνες οδηγοί αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιουλίου στις Ευρωπαϊκές πίστες σε δυο πολύ δυνατά πρωταθλήματα!

Ο Γιάννης Περιστεράς αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας CIV στην κατηγορία Supersport 300 που διεξάγεται στην πίστα του Misano σαν έκτακτη συμμετοχή!

O Βασίλης Παντελεάκης συμμετέχει στο Ιταλικό πρωτάθλημα ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto3, με την AC Racing Team και για αυτόν είναι ο 2ος αγώνας της σεζόν που γίνεται στην πίστα του Misano! Στον πρώτο αγώνα ο Βασίλης Παντελεάκης στο Mugello ήταν 5ος και 9ος και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας! (Δείτε σχετικό ρεπορτάζ >>)

Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης συμμετέχει στο Ισπανικό πρωτάθλημα ταχύτητας ESBK  και αγωνίζεται στην κατηγορία Moto4 με τα χρώματα της Rotek GP Factory Racing. Για το νεαρό Έλληνα οδηγό θα είναι ο πρώτος αγώνας της σεζόν στην πίστα Circuito De Navarra στην Ισπανία.

Η σκέψη όλων των Ελλήνων φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στο πλευρό τους και τους εύχεται να έχουν κάλους και νικηφόρους αγώνες.

Μείνετε συντονισμένοι για την άμεση ενημέρωση για τους τρεις νέους Έλληνες οδηγούς!