Στην 3η θέση η Team33MGR και ο Βασίλης Στάμου στην κατηγορία Racing 250 στην Τρίπολη

Στην πίστα της Τρίπολης την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 έγινε ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας με εκρηκτικές μάχες, πολύ αδρεναλίνη και την Team33MGR να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές στην κατηγορία Racing!

Πολύ αγαπημένη πίστα για εμάς και ήμασταν χαρούμενοι να συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγωνα και να καταφέρουμε να δείξουμε τα αποτελέσματα της συστηματικής δουλειάς από την ομάδα, κάνοντας τον καλύτερο μας αγώνα έως τώρα!

 

Σχόλιο του οδηγού: Βασίλη Στάμου

Ήταν ένα τέλειο τριήμερο, είχαμε επιλέξει το set-up της μοτοσικλέτας, κάνοντας πολύ μικρές αλλαγές, πράγμα που μου έδωσε τον χρόνο να προσαρμοστώ στην πίστα γρήγορα, σπάζοντας το προσωπικό χρόνο γύρου από την πρώτη επαφή!

Ξεκινώντας 5ος από τους 12 συμμετέχοντες, έκανα μια πολύ καλή εκκίνηση, στρίβοντας στην πρώτη στροφή πίσω από το A. Παργινό, και βλέποντας τον πολύ δυνατό πρωτοπόρο X. Παπανικολάου να απομακρύνεται, πέρασα στην δεύτερη θέση προσπαθώντας να προλάβω τον πρωτοπόρο που είχε κάνει ήδη διαφορα!

Έως την μέση του αγώνα ένιωθα πολύ καλά, παρά της συνεχείς πιέσεις τόσο από τον Παργινό, όσο και από τον πολύ δυνατό επίσης A. Λεφέβρ, και όλα έδειχναν ότι θα μπορέσω να κρατήσω την δεύτερη θέση!

Η λάθος εκτίμηση όμως στο σημείο που ξεκινήσαμε να περνάμε ποιο αργούς οδηγούς μου στοίχισε, αφού καθυστέρησα αρκετά, και έτσι ο Λεφέβρ έκανε μια μεγάλη διαφορα που δεν μπορούσα να καλύψω. Προς το τέλος ήταν ένας μοναχικός αγώνας, και τελικά πήρα μια πολύ καλή για εμάς τρίτη θέση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου Team33MGR για την άψογη μοτοσικλέτα, και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για το χειροκρότημα, τα συγχαρητήρια, τα μπράβο, που τόσο χρειαζόμαστε!

Σχόλιο του μηχανικού: Βελή Ειπόγλου

Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να πάρω πάνω μου μια τέτοια επιτυχία, αυτές οι racing μοτοσικλέτες είναι πολύ απαιτητικές, και πολύ ευαίσθητες ,και πραγματικά είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας που γίνετε ώστε να δουλεύουν τέλεια, και χωρίς προβλήματα! Πραγματικά μια μικρή λεπτομέρεια, φέρνει την εγκατάλειψη.

Η μοτοσικλέτα ήρθε προετοιμασμένη από τον Μηχανικό της ομάδας Γιάννη Γέραλη (MGR) και εγώ έδωσα τα πάντα να ακολουθηθούν οι οδηγίες του, είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο για την απόδοση του οδηγού μας, αλλά και γενικότερα της ομάδας!

Ευχαριστήριο προς τους χορηγούς

Ευχαριστούμε τον μηχανικό Γιάννη Γέραλη (Moto Geralis Racing) για την προετοιμασία της μοτοσικλέτας

Ευχαριστούμε την Αγροευβοική Αγροεφόδια στην Κήρινθο Εύβοιας για την συνέχει στήριξη

Ευχαριστούμε την ΡΟΔΑ ΜΟΤΟ και τον Γιώργο Γούλα για τα Ελαστικά Bridgestone που μου πρόσφεραν άψογο κράτημα όλο το τριήμερο!

Ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας BikerSpirit, και την IGF Productions για την προβολή και το φωτογραφικό υλικό

Φωτογραφίες: IGF Productions

Related Posts