20 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠαν.Πρ.Ταχ. 2018

Διπλή επιτυχία για τη Michelin στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018

Τα ελαστικά MICHELIN κέρδισαν στις κατηγορίες Supersport και Superbike στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας της ΑΜΟΤΟΕ, εξασφαλίζοντας επιδόσεις που κερδίζουν στο Λευτέρη Πίππο και στο Σταύρο Τριντή.

Πιλότοι της Michelin. Από αριστερά: Μενέλαος Κοντογιάννης (Open), Σταύρος Τριντής (Πρωταθλητής Supersport), Δημήτρης Λυγνός (Michelin Motorsport Dealer), Λευτέρης Πίππος (Πρωταθλητής Superbike), Ντίνος Πετρής (Michelin), Δημήτρης Παπαγγέλου (Superbike), Φώτης Τσαλίκης (Superbike), Δημήτρης Πρώιος (Superbike)

Συγκεκριμένα, με τα MICHELIN Power Slic Performance, ο Λευτέρης Πίππος κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία Superbike, με τη Yamaha R1. Στην τρίτη θέση του βάθρου των Superbikes αναδείχτηκε ο Φώτης Τσαλίκης, επίσης με τα MICHELIN Power Slic Performance στη Honda CBR 1000RR.

Επιλέγοντας για πρώτη φορά τα MICHELIN Power Cup Performance, ο Σταύρος Τριντής κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα στην κατηγορία Supersport, με τη Honda CBR 600RR. Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για το τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Supersport που κατακτά η Michelin, μετά τις επιτυχίες του Μιχάλη Κουτσουμπού το 2016 και το 2017.

«Ήμουν σίγουρος για την απόδοση των ελαστικών μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, επιτέθηκα στον αντίπαλό μου στον προτελευταίο γύρο του αγώνα, στα φρένα της μεγάλης ευθείας προσπέρασα με επιτυχία, κέρδισα τον αγώνα και κατέκτησα το Πρωτάθλημα», τόνισε ο Λευτέρης Πίππος αφού στέφθηκε Πρωταθλητής.

«Για το μεγαλύτερο ποσοστό της φετινής επιτυχίας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Michelin. Δεν πίστευα ότι θα έχω το καλύτερο κράτημα για όλη τη διάρκεια του αγώνα», υπογράμμισε ο Σταύρος Τριντής μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

«Είμαστε υπερήφανοι με τα αποτελέσματα του φετινού Πρωταθλήματος, καθώς είδαμε τα ελαστικά MICHELIN να αποδίδουν στο έπακρο σε όλες τις πίστες και κάτω από δύσκολες συνθήκες! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι εξασφάλισαν κορυφαίες επιδόσεις στους αναβάτες, συνεχώς, μέχρι και τον τελευταίο γύρο. Θερμά συγχαρητήρια στους πιλότους μας, μαζί με τους οποίους κατακτήσαμε τα δύο φετινά Πρωταθλήματα καθώς και πολλές πρώτες θέσεις στο βάθρο και χαρίσαμε μοναδικές στιγμές στο κοινό. Τα ελαστικά MICHELIN, άλλωστε, αξιοποιούν την ειδική τεχνογνωσία που παίρνουν από τις κορυφαίες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλον τον κόσμο, για να τη μεταφέρουν στα ελαστικά που χρησιμοποιούμε όλοι μας στο δρόμο, κάθε μέρα», δήλωσε ο Ντίνος Πετρής, Commercial & Product Marketing Manager για τα προϊόντα 2 Τροχών στη Michelin Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά MICHELIN και τις κορυφαίες τους επιδόσεις που κερδίζουν είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.michelin.gr

Σχετικά με τη Michelin στην Ελλάδα:

Από το 1957, με δυναμική παρουσία στην αγορά, η Michelin απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες. Υποστηρίζοντας περισσότερους από 300 μεταπωλητές ελαστικών στην Ελλάδα, λειτουργεί με υπευθυνότητα και εστιάζει στη στήριξη του ανθρώπινου κεφαλαίου, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Με καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στον Αυλώνα, η Michelin επενδύει διαρκώς στην Ελλάδα, με όραμα να προωθεί την ασφαλή και βιώσιμη κινητικότητα στη χώρα και να προσφέρει έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά (www.michelin.gr).

Σχετικά με τον Όμιλο Michelin:

Ως η κορυφαία εταιρεία ελαστικών, δέσμευση της Michelin είναι να προωθεί τη βιώσιμη κινητικότητα καθώς και να σχεδιάζει και να διανέμει τα καταλληλότερα ελαστικά, υπηρεσίες και λύσεις για τις ανάγκες των καταναλωτών. Προσφέρει ηλεκτρονικές υπηρεσίες, χάρτες και οδηγούς, βοηθώντας τους πελάτες της να εμπλουτίσουν την κάθε διαδρομή και το κάθε ταξίδι και να τα μετατρέψουν σε μοναδικές εμπειρίες, ενώ αναπτύσσει υλικά υψηλής τεχνολογίας για τις ανάγκες της βιομηχανίας της κινητικότητας. Η Michelin, με έδρα το Clermont-Ferrand της Γαλλίας, έχει παρουσία σε 171 χώρες, περισσότερους από 114.000 εργαζομένους και διαθέτει 70 μονάδες παραγωγής σε 17 χώρες, οι οποίες παρήγαγαν συνολικά 190 εκ. ελαστικά το 2017.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events