Πρόσκληση της ΑΜΟΤΟΕ για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας 2019

Η ΑΜΟΤΟΕ προσκαλεί ΚΑΘΕ σχετικό ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ να συμμετάσχει στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας  2019.

ΠΡΟΣ AΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΜΟΤΟΕ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Επιτροπή Ταχύτητας της ΑΜΟΤΟΕ προσκαλεί την 20η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΑΜΟΤΟΕ στο ΟΑΚΑ, ΚΑΘΕ σχετικό ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ να συμμετάσχει στην διοργάνωση του ΠΠΤΜ 2019.

Στην συνάντηση, θα παρουσιαστεί πρόταση από την ΕΤ για την διοργάνωση του ΠΠΤΜ 2018. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συζητήσουν, σχολιάσουν και προτείνουν τρόπους για την διεξαγωγή του ΠΠΤΜ, καθώς και το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη τέτοιας διοργάνωσης.

Ενδιαφερόμενοι μπορεί να είναι Αθλητικά σωματεία της ΑΜΟΤΟΕ και επαγγελματίες διοργανωτές αγώνων και εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μας ενημερώσουν για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους στη συνάντηση αυτή, καθώς και για τον αριθμό ατόμων που θα παραβρεθούν.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να μας ενημερώσουν έτσι ώστε να ακουστούν οι προτάσεις τους με άλλο μέσο.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται και μέλη του ΔΣ της ΑΜΟΤΟΕ.

Αποκλειστικός τρόπος επικοινωνίας και συμμετοχής στην συνάντηση είναι η ηλεκ.διεύθυνση, το e-mail της ΕΤ,  rr@amotoe.gr .

Με εκτίμηση

Η ΕΤ