21 February 2024
ΜΟΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4ο Scooter Rally Αντοχής – Μυστήριο στα… Δρακόσπιτα – 27/5/2018

Το Scooter Rally Αντοχής για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι γεγονός!

Η διοργάνωση αυτή, δημιουργήθηκε  με στόχο:
– να ενώσει Μοτοσυκλετιστικές παρέες
– να ενώσει Μοτοσυκλετιστικά club και forum
– να ενώσει Ανθρώπους  με διαφορετική οδηγική εμπειρία
– να ενώσει Αναβάτες  διαφορετικών δικύκλων τόσο σε φιλοσοφία όσο και σε κυβικά

Το Scooter Rally Αντοχής οργανώθηκε για 1η φορά τον Μάιο του 2015 στην Αττική και με την δική σας συμμετοχή εξελίχθηκε  σε έναν επιτυχημένο θεσμό για όλους τους αναβάτες σκούτερ αλλά και μοτοσυκλετών.  Διεξάγεται  σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας ώστε οι συμμετέχοντες οδηγώντας το σκούτερ ή τη μοτοσυκλέτα τους να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές αυτής της χώρας αλλά και να νιώσουν την απόλαυση που προσφέρει η οδήγηση μακρυά από τη ρουτίνα  της πόλης αλλά και της καθημερινότητας.  Κατά τη διάρκεια του “αγώνα – οδοιπορικού”,  αναπτύσεται η ομαδικότητα και η συντροφικότητα μεταξύ των συμμετεχόντων, ενώ στο τέλος οι περισσότεροι νοιώθουν σαν να γνωρίζονται  από καιρό, έχοντας βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε απρόοπτα όπως αναγνώριση σωστής πορείας, βοήθεια σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα, κ.άλ..  Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να σημειωθεί, ότι το Scooter Rally Αντοχής ΔΕΝείναι αγωνας ταχύτητας και δεν έχει καμιά απολύτως σημασία η ώρα που θα τερματίσει  ο κάθε αγωνιζόμενος. Η συλλογή βαθμών, ολοκληρώνοντας τα ζητούμενα από τη διοργάνωση και μόνο αυτό, μπορεί να φέρει κάθε αγωνιζόμενο στην 1η θέση της κατάταξης.

Σκοπός

Αναβάτες με “ταξιδιωτικές ανησυχίες”, αντοχές και διάθεση για παιχνίδι και εξερεύνηση, καλούνται να ολοκλήρωσουν μια  χιλιομετρική απόσταση (300-350 χλμ.) – σχεδιασμένη  από τη  διοργάνωση  – οδηγώντας  περίπου  8-10   ώρες  κυρίως  σε  επαρχιακό  οδικό  δίκτυο,  με  ασφάλεια   και  φυσικά ακολουθώντας τον Κ.Ο.Κ.

Βαθμολογία

Στο Scooter Rally Αντοχής οι συμμετέχοντες συλλέγουν βαθμούς με τρεις τρόπους:

– Βγάζοντας συγκεκριμένες φωτογραφίες που έχουν ζητηθεί από την διοργάνωση

– Παίζοντας σε παιχνίδια που έχουν ορισθεί στην διάρκεια της διαδρομής

– Απαντώντας σε γρίφους που έχουν σχέση με όλη αυτή την περιπέτεια

Στην κατηγορία ΑΤΟΜΙΚΟ, ο αναβάτης που θα συγκεντρώσει  την υψηλότερη  βαθμολογία θα είναι ο νικητής του Scooter Rally Αντοχής. Στην κατηγορία ΟΜΑΔΙΚΟ (από 2 μηχανές και πάνω), η ομάδα που θα συγκεντρώσει  τον υψηλότερο μέσο όρο της βαθμολογίας των μελών της θα είναι η νικήτρια και θα κερδίσει και το έπαθλο της κατηγορίας.

Δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι  οι  νόμιμοι  οδηγοί scooter ή μοτοσυκλέτας,  ανεξαρτήτως  μάρκας, τύπου ή κυβισμού  έχουν δικαίωμα  συμμετοχής. Συνειδητοποιημένοι ταξιδιάρηδες  έως και αρχάριοι,  άντρες και γυναίκες  με συνεπιβάτη ή χωρίς που θέλουν να εξερευνήσουν τις δικές τους δυνατότητες και «αντοχές» οδηγώντας το δίτροχό τους είναι δεκτοί.

Τόπος διεξαγωγής

Το 4ο Scooter Rally Αντοχής, εφέτος μετακομίζει στην πανέμορφη Νότια Εύβοια.

Εκκίνηση

Η εκκίνηση του 4ου  Scooter Rally Αντοχής θα δοθεί από την Πλατεία της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα στις 08:30 ακριβώς. (Oι φίλοι από την Εύβοια θα πάρουν εκκίνηση από το λιμάνι στα Ν. Στύρα.)

Τερματισμός

Ο τερματισμός του 4ου Scooter Rally Αντοχής θα γίνει στο λιμάνι του Ωρωπού. (Oι φίλοι από την Εύβοια θα τερματίσουν στο λιμάνι της Ερέτριας).

Στον τερματισμό θα απονεμηθούν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά και διπλώματα, ενώ λίγες μέρες αργότερα – μετά την καταμέτρηση των βαθμών των αγωνιζομένων στο ΑΤΟΜΙΚΟ και στο ΟΜΑΔΙΚΟ – θα γίνει εκδήλωση απονομής των κυπέλλων, των επάθλων και των μεγάλων δώρων που εξασφαλίζει  η διοργάνωση κάθε χρόνο για τους νικητές.

Yποστηρικτές

Τον φετινό “αγώνα-οδοιπορικό”,   υποστηρίζουν   δυναμικά   με   την   παρουσία   τους   τρεις “μοτοσυκλετιστικές και όχι μόνο παρέες”. Το Scooter Club Hellas, η λέσχη Tmax Ηellas και η παρέα των Free Motor Bikers αποδεικνύοντας με την συμμετοχή τους ότι η δημιουργική  συνεργασία έχει μόνο θετικά αποτελέσματα και βοηθάει έτσι ώστε, ΟΛΟΙ να περνάμε πραγματικά καλά.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Το 4ο Scooter Rally Αντοχής θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2018.

Κανονίστε την πορεία σας!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events