Αγώνας αντιθέσεων στη Σπάρτη για τη Beta Chachagias Racing Team

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2019 – 6ος γύρος, Σπάρτη, 22 Σεπτεμβρίου

Τέταρτη θέση για τον Γιάννη Τρίγκα στον αγώνα της Σπάρτης και μία ακόμη νίκη για τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη στη Enduro Junior Sprint.

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ένα δύσκολο σαββατοκύριακο περίμενε την ομάδα της Beta Chachagias στη Σπάρτη. Στις όμορφες και γρήγορες ειδικές διαδρομές που σχεδίασε το Σωματείο Α.Μ.Ο.Σ. ο Γιάννης Τρίγκας (Beta RR 300) δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και μένοντας μακριά από τη συνηθισμένη του απόδοση τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Ε3.

Αντίθετα, για μία ακόμη φορά ο 17χρονος Κωνσταντίνος Γεροντάκης (Beta RR 250) πήρε τη νίκη στη Junior Sprint του πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας ενώ παράλληλα κατάφερε να σημειώσει εξαιρετικούς χρόνους, ανεβαίνοντας ακόμα και στην πεντάδα Γενικής στην Enduro Test. Σταθερή απόδοση για μία ακόμα φορά  από τον Κωνσταντίνο Σεβαστάκη (RR 300) που τερμάτισε στην πέμπτη θέση της (Ε3) ενώ κάτω από την τέντα της ομάδας φιλοξενήθηκε και ο Ηλίας Κυριλής που πραγματοποίησε δυνατή αγωνιστική επιστροφή. Στη σέλα ενός δίχρονου RR 300 ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στην Ε3 ωστόσο μετά τον τερματισμό του, ακυρώθηκε λόγω λήψης εξωτερικής βοήθειας μετά την ειδική διαδρομή.

Τρίγκας: “Σίγουρα η θέση μας δεν είναι αυτή, είναι να παλεύουμε για τις θέσεις στο βάθρο με τους πρώτους οδηγούς. Δυστυχώς όλες οι μέρες δεν μπορεί να είναι ίδιες και να είσαι πάντα σε φόρμα. Σίγουρα κάτι φταίει ενώ δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και από τον Μάιο δεν είχαμε καμία αγωνιστική δραστηριότητα ενώ φαίνεται πως όλοι οι συναθλητές μας είχαν κάνει πολλή δουλειά για τον αγώνα. Τώρα πρέπει να κάνουμε ανασυγκρότηση και να δούμε τι φταίει καθώς η διαφορά από τους πρώτους ήταν μεγάλη χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα ή κάποια πτώση.” 

Κώστας Χαχάγιας: “Είχαμε δύσκολο αγώνα καθώς από την αρχή φάνηκε πως ο Τρίγκας δεν ήταν σε θέση να κυνηγήσει μια θέση στο βάθρο. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στον αγώνα της Βέροιας. Από την άλλη ο Γεροντάκης εμφανίστηκε πολύ δυνατός και δείχνει πως μόλις η ηλικία του το επιτρέψει θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και στη Γενική κατάταξη και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στον Ηλία Κυριλή που πραγματοποίησε εντυπωσιακό come back με χρόνους που τον κατέταξαν στην πέμπτη θέση της Γενικής, πριν τελικά ακυρωθεί για λήψη εξωτερικής βοήθειας, μετά την Enduro Test.”

Επόμενος αγώνας  13 Οκτωβρίου στη Βέροια

Φωτογραφίες: Θοδωρής Ερμήλιος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ου Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO – 4ου αγώνα Νοτίου Ελλάδος – Σπάρτη

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner