Ακυρώνεται το TT Isle of Man του 2020 λόγω κοροναϊού

Ο επικεφαλής υπουργός του Isle of Man, Howard Quayle ανακοίνωσε την ακύρωση της έκδοσης του ΤΤ Isle of Man 2020 όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Μαΐου και 13 Ιουνίου, εξαιτίας της κρίσης του κοροναϊού.

«Η απόφαση ακύρωσης δεν ελήφθη ελαφρώς και όλες οι επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της αναβολής και της καθυστέρησης της απόφασης, εξετάστηκαν λεπτομερώς. Εκπρόσωποι από την κυβέρνηση της Νήσου Μαν θα συζητήσουν τώρα τις επιπτώσεις με όλες τις σχετικές επιχειρήσεις, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τα άτομα που επηρεάζονται από αυτή την ακύρωση, την οποία αναγνωρίζει ότι θα είναι σημαντική.»

«Με τον περιορισμό των επισκεπτών για το άμεσο μέλλον θέλαμε να πάρουμε τώρα την απόφαση να δώσουμε χρόνο στις επιχειρήσεις, στους επισκέπτες και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να διαχειριστούν τον αντίκτυπο που θα υπάρξει. Η Νήσος του Μαν και το ΤΤ Isle of Man αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις σχετικά με το COVID-19 και η απόφαση αυτή θα προσφέρει ασφάλεια σε ομάδες, ανταγωνιστές, χορηγούς και ενδιαφερόμενους της εκδήλωσης και στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο.»

«Η απόφαση αποσκοπεί επίσης να παράσχει καθησυχασμό στους κατοίκους και στους επαγγελματίες του τομέα υγείας ότι η υγεία και η ευημερία των κατοίκων του Isle of Man είναι η μοναδική μεγαλύτερη προτεραιότητα και επικέντρωση αυτής της κυβέρνησης».

Το Υπουργείο Επιχειρήσεων και Υπουργείου Οικονομικών εξετάζει διάφορες επιλογές για την υποστήριξη των επιχειρήσεων που επηρεάζονται από την ακύρωση και θα εισαγάγει μια σειρά μέτρων στήριξης.

Αν εξαιρέσουμε τους δύο παγκόσμιους πολέμους, οι οποίοι έφεραν δύο “στάσεις” στον διάσημο αγώνα μεταξύ 1914 και 1918 και μεταξύ 1940 και 1946 αντίστοιχα, το 2020 θα είναι η δεύτερη χρονιά που δεν θα γίνει αγώνας μετα το 2001 που ακυρώθηκε λόγω αφθώδους πυρετού.

Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2021 να δούμε και πάλι το ΤΤ Isle of Man

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner