Ο Olivier Lavorel πέθανε μετα από 5 μήνες από το ατύχημα του με Sidecar  στο Isle of Man TT 2022

Ο Olivier Lavorel πέθανε μετα από 5 μήνες από το ατύχημα του με Sidecar  στο Isle of Man TT 2022

Σχεδόν πέντε μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα στον αγώνα Sidecar, πέθανε και ο συνοδηγός Olivier Lavorel – είναι ο έκτος νεκρός στους αγώνες TT το 2022

Ο οδηγός Cesar Chanel σκοτώθηκε στον πρώτο αγώνα Sidecars του TT 2022 και τότε οι διοργανωτές είχαν κάνει το λάθος να μπερδέψουν τα ονόματα και να δώσουν λάθος το όνομα του νεκρού και το όνομα του συνοδηγού που ζούσε.

Ο Lavorel μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ για θεραπεία. Στη συνέχεια, η θεραπεία του συνεχίστηκε στη Γαλλία. Τελικά υπέκυψε μετα από σχεδόν 5 μήνες , από τις 5 Ιουνίου 2022. Είναι ο έκτος νεκρός του Isle of Man TT το 2022.

«Το Isle of Man TT είναι βαθιά θλιμμένο για τον θάνατο του οδηγού του Sidecar Olivier Lavorel από το Sillingy της Γαλλίας», ανέφερε η επίσημη δήλωση. “Ο Ολιβιέ υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς σε ένα ατύχημα στον εναρκτήριο γύρο του πρώτου αγώνα Sidecars.»

«Το ατύχημα συνέβη στο Ago’s Leap, λίγο λιγότερο από ένα μίλι μετά την έναρξη της διαδρομής. Ο Olivier μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Γαλλία στα τέλη Ιουνίου όπου συνεχίστηκε η θεραπεία του».

«Ο Ολιβιέ και ο Σεζάρ ήταν νέοι στο ΤΤ, αλλά ήταν ένα έμπειρο ζευγάρι με πολλές νίκες και βάθρα στο εθνικό πρωτάθλημα Γαλλίας, όπου κέρδισαν πρωταθλήματα Sidecar. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του Olivier αυτή την τραγική στιγμή».

Φέτος, έξι αναβάτες σκοτωθήκαν πέθαναν σε ατύχημα για πρώτη φορά μετά το TT το 1970.