Άνοιξαν οι συμμέτοχες για το YZ bLU cRU FIM Europe Cup για να ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ μια θέση στο 2021 bLU cRU Superfinale

Η εγγραφή είναι πλέον ανοικτή για το πρωτάθλημα 2021 YZ125, YZ85 and YZ65 bLU cRU FIM Europe Cup, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα ανταγωνίζονται για μια θέση στο Yamaha bLU cRU Superfinale, το οποίο θα διεξαχθεί για άλλη μια φορά παράλληλα με το Monster Energy Motocross of Nations. 120 νεαροί αναβάτες YZ που διαγωνίζονται στο πρωτάθλημα YZ bLU cRU Europe Cup του 2021 θα προσκληθούν από τη Yamaha για να εκπληρώσουν το όνειρο να αγωνίζονται μαζί με τα μεγαλύτερα αστέρια του motocross στην πιο διάσημη εκδήλωση της σεζόν.

Εκτός από αυτήν την εμπειρία ζωής, ένας αναβάτης σε κάθε μία από τις κατηγορίες του κυπέλλου YZ θα λάβει πολύτιμη υποστήριξη από την Yamaha Motor Europe το 2022.

Από το 2015, το YZ125 bLU cRU FIM Europe Cup είναι η καλύτερη ευκαιρία για τους νέους αναβάτες motocross προκειμένου να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των επαγγελματικών αγώνων, μια ευκαιρία που το 2019 επεκτάθηκε με επιτυχία και στους αναβάτες των YZ85 και YZ65.

Το πρόγραμμα είναι ανοικτό σε αναβάτες που οδηγούν YZ125, YZ85 ή YZ65 σε ένα από τα επίσημα εθνικά πρωταθλήματα. Σε ολόκληρη τη διάρκεια της σεζόν, οι αναβάτες θα συγκεντρώνουν βαθμούς bLU cRU και οι καλύτεροι 40 σε κάθε κατηγορία θα προσκληθούν να αγωνιστούν στον bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale που αναμένεται να διεξαχθεί στο πλαίσιο του διάσημου Monster Energy FIM Motocross of Nations στην Ίμολα της Ιταλίας.

Ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού, οι τρεις κορυφαίοι αναβάτες από κάθε κατηγορία που θα διαγωνίζονται στο SuperFinale θα πλαισιωθούν από δύο αναβάτες με wild card από κάθε κατηγορία στο bLU cRU Masterclass, το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος της σεζόν.

Το bLU cRU Masterclass είναι μια εκδήλωση ειδικά σχεδιασμένη με σκοπό να προσφέρει στους νέους αναβάτες μια γεύση του τι μπορεί να τους περιμένει στον κόσμο των αγώνων δρόμου ή εκτος δρόμου, καθώς αποτελεί και ένα μέρος όπου θα παρακολουθήσουν μαθήματα και θα δεχτούν συμουλές από τους ειδικούς και πρεσβευτές bLU cRU της Yamaha Racing. Στο τέλος του Masterclass, το οποίο πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσα σε 3 ημέρες, ένας αναβάτης YZ125 θα επιλεγεί για να ενταχθεί στην Επίσημη Ομάδα EMX125 της Yamaha, με την οποία θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα EMX125 το 2022, ενώ οι αναβάτες των 65 και 85 θα κερδίσουν τεχνική υποστήριξη από την GYTR για την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση που το Masterclass δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας, οι νικητές θα επιλεγούν με βάση την απόδοσή τους στα εθνικά τους πρωταθλήματα.

Για τους αναβάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν μια ιδανική ευκαιρία να αγωνιστούν σε ανώτερο επίπεδο, τώρα είναι η στιγμή να συμμετάσχουν. Ακολουθήστε τις οδηγίες και εγγραφείτε το συντομότερο δυνατό εδώ.

Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 28 Φεβρουαρίου 2021.