19 April 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2019

Αποχαιρετισμός 2019 της Ομάδα Skourtas Racing Center – Δεν θα συμμετέχει το 2020 στο ΠΠΤ

Εν όψη της ησυχίας από το τέλος του Π.Π.Τ. μια μικρή κατάθεση-αναφορά για την κατηγορία που αποτελεί το μέλλον των Αγώνων Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην χώρα μας και όχι μόνο, φυσικά δεν είναι άλλη από την κατηγορία ΄Νέων΄ παιδιών με το αστείρευτο πάθος, ταλέντο, όνειρα, από τους ίδιους, τους γονείς, οπαδούς, έχει αποδειχθεί πως όλοι μαζί τα στηρίζουν κ ελπίζουν να τους δουν-με πιο ψηλά στο Μοτοσικλετιστικό μας στερέωμα.


Ζούμε μια εποχή που έστω και καθυστερημένα ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ, βλέπω με μεγάλη χαρά δικά μας παιδιά να προωθούνται στο εξωτερικό προσπαθώντας να ανοίξουν φτερά και δίπλα τους γονείς με κόπο, πόνο, θυσίες, οικονομικές, οικογενειακές να προσπαθούν να εκπληρώσουν όνειρα στόχους παλιούς δικούς τους και τώρα των παιδιών τους.


Θέλω να πω:
Η κατηγορία ΄ΝΕΩΝ΄ θέλει περισσότερη φροντίδα γιατί είναι το πηγάδι μας, το πηγάδι που θα ξεδιψά όλους τους λάτρης των μοτοσικλετών βγάζοντας νέους αναβάτες, αν όχι είναι σαν να θέλεις να φυτρώσουν δέντρα χωρίς να φυτέψεις χωρίς να ποτίζεις, χωρίς να τα περιποιείστε .

Στου έχοντες εμπλοκή θα διαπιστώσατε πως Οι Άρχοντες του σπορ ειδικά για την ταχύτητα θα έλεγε κανείς (το λιγότερο που μπορώ να πω) πως δεν την θέλουν και το λέω αυτό ως, ας μου επιτραπεί έμπειρος πια χωρίς να θέλω να θίξω προσωπικά κάποιον αλλά μόνο και μόνο να επισημάνω την στάση τους απέναντι στο σπορ, απόδειξη κραυγαλέα τα δυο τελευταία χρόνια στον τελευταίο αγώνα μαζί με τις απονομές έκαναν επί τόπου και τις απονομές των Πρωταθλητών ούτε καν δηλαδή ένα έξοδο μιας αίθουσας (τελετή) που θα τιμούσαν τους αθλητές παρουσία των ανθρώπων τους και των χορηγών τους, (εντελώς ταπεινωτικό σαν αποτέλεσμα για την κατάκτηση τίτλων), εύκολα θα πει κάποιος και πότε ήταν καλά? του απαντώ πως ήταν κάποτε καλά είχαμε χιλιάδες οπαδούς και δεκάδες χορηγούς που ακολουθούσαν βοηθώντας ομάδες.

Αγαπητοί ας σκεφτείτε πρώτα παρακαλώ…. αυτό το μήνυμα δεν έχει στάση αντιδικιών διότι ως γνωστό κάτι τέτοιο καταλήγει εκτός θέματος πολλές φορές όλους μας, ενώ το θέμα μας είναι πως θα γίνουν καλύτεροι οι αγώνες, πως θα έρθουν Νέα παιδιά σε αυτήν την ειδική και οικονομική θα έλεγα κατηγορία..

Προσωπικά εγώ και τα παιδιά μου θα είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προσκλήσεις-προκλήσεις που έχουν να κάνουν με το καλύτερο μέλλον της ταχύτητας αν και:
Θα πρέπει να ας ανακοινώσω με μεγάλη μας λύπη πως η Ομάδα Skourtas Racing Center δεν θα συνεχίσει το 2020, διανύσαμε ένα κύκλο 3ων ετών με επιτυχίες, όμορφες στιγμές, όμορφες εικόνες από χαμόγελα και αγκαλιές, θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχουν πάντα στο μυαλό όλων μας οι όμορφες στιγμές…
Σε άλλη στιγμή θα αναλύσουμε τους λόγους.


Την απόφαση αυτή στηρίζουν οι άνθρωποι όλοι που μας εμπιστεύθηκαν τα χρόνια αυτά και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για το καλύτερο όταν αυτό θα είναι και πάλι εφικτό.
Θα τους ευχαριστήσω και πάλι που μας βοήθησαν αυτά τα 3α χρόνια..
ΚΤΜ S.E.E. PIRELLI Intramoto, QUANTUM oils, ARAI MC motor import, PAPASTAVROU SHOP, MOURATIS Parts

Μετά τιμής και πάντα με αγάπη σε το μηχανοκίνητο σπορ
Σάκης Σκούρτας & Υιοί

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events