25 June 2024
Παν.Πρ.Ταχ. 2019

H ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ με τον Αλέξανδρο Αρναουτάκη κερδίζει τον τίτλο Rookie of the Year και την 3η θέση στην Racing του ΠΠΤ 2019

H ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr) συνεχίζοντας να στηρίζει τους αγώνες ταχύτητας, στην σεζόν του 2019 συμμετείχε στην κατηγορία Racing με οδηγό τον Αλέξανδρο Αρναουτάκη που συμμετείχε για πρώτη του χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας!

Η ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ (RodaMoto.gr), συμμετείχε με μια νορμάλ μοτοσυκλέτα KTM RC 390 , με μόνη αναβάθμιση το κιτ αναβάθμισης της ΚΤΜ που έχει φέρει η ομάδα από την Αμερική.

Στον 1ο αγώνα στην Τρίπολη, ο οδηγός της ομάδας Αλέξανδρος Αρναουτάκης οδήγησε για πρώτη φορά και τερμάτισε στην 5η θέση, κάνοντας καλύτερο χρόνο 1.04.106, βελτιώνοντας τον χρόνο που έκανε στα χρονομετρημένα κατά 6 δευτερόλεπτα, δίνοντας αμέσως τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που είχε ξεκινήσει μέσα στην ομάδα!

Ο επόμενος αγώνας ήταν ο διπλός των Σερρών (2ος και 3ος ), όπου η ομάδα βρέθηκε, για πολλοστή φορά, αλλά ο οδηγός της ομάδας θα οδηγούσε και εδώ για πρώτη φορά.

Στα χρονομετρημένα έγραψε καλύτερο χρόνο 1.32.962 και πήρε την 8η θέση στην σχάρα εκκίνησης για τους δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου!

Στον 2ο αγώνα της σεζόν ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης που έγινε το Σάββατο τερμάτισε στην 5η θέση βελτιώνοντας τον χρόνο του, πάνω από 2 δευτερόλεπτα, γράφοντας 1.30.729.

Στον 3ο αγώνα που έγινε την Κυριακή στην πίστα των Σερρών ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης τερμάτισε στην 6η θέση βελτιώνοντας και άλλο τον χρόνο του κάνοντας καλύτερο γύρο στο  1.30.006.

Έτσι η ομάδα έφυγε από την πίστα των Σερρών και τον διπλό αγώνα με τον οδηγό της να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς!

Στον 4ο του αγώνα της σεζόν η ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ βρέθηκε στα Μέγαρα με τον οδηγό της Αλέξανδρο  Αρναουτάκη, να γράφει στα χρονομετρημένα χρόνο 1.05.00 που του έδωσε την 4η θέση στην σχάρα εκκίνησης.

Ο οδηγός και η ομάδα τέλειωσαν τον 4ο αγώνα της σεζόν,  τερματίζοντας στην 4η θέση ανάμεσα σε 12 αναβάτες και έτσι ο Αρναουτάκης ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Η 4η θέση στα Μέγαρα, μια πίστα που οδήγησε για πρώτη φορά, ήρθε μετά από αρκετή δουλειά του οδηγού με την ομάδα του, τον μηχανικό του Γιώργο Γούλα και τις συμβουλές του πολύπρωταθλητή Γιάννη Μπούστα, και έδειξε την φανερή βελτίωση του, αγώνα με αγώνα!

Το πρωτάθλημα έκλεισε με τον διπλό αγώνα στην πίστα των Μεγάρων με τον 5ο και 6ο αγώνα της σεζόν!

Την Παρασκευή στα χρονομετρημένα ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης με το KTM RC 390 έκανε τον 2ο ταχύτερο γύρο στην κατηγορία Racing , με χρόνο 1:03.370, και είναι η πρώτη φορά φέτος που θα ξεκινούσε από την πρώτη σειρά στην σχάρα!

Αυτός ο χρόνος αποτελεί στην ουσία ρεκόρ για την πίστα των Μεγάρων, αφού κανένα άλλο  KTM RC 390 δεν έχει γράψει αυτό το χρόνο!

Η επίτευξη αυτού του χρόνου, από τον οδηγό της ομάδας, Αλέξανδρο Αρναουτάκη ήταν το αποτέλεσμα της ομαδικής και συστηματικής δουλειάς της ομάδα, του μηχανικού του, Γιώργου Γούλα και τις σημαντικές συμβουλές του TEAM BOUSTAS TRAINING CAMP, και του Γιάννη Μπούστα, και τα ελαστικά της Pirelli.

Στον 5ο αγώνα του Σαββάτου ο Αρναουτάκης τερμάτισε στην 4η θέση, με χρόνο στο  1:03.670.
Την επόμενη ημέρα στον 6ο και τελευταίο αγώνα τερμάτισε στην 4η θέση και πάλι, γράφοντας χρόνο 1:04.055.

Ο Αλέξανδρος Αρναουτάκης οδηγός της ομάδας ΡΟΔΑΜΟΤΟ τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας και τον τίτλο Rookie of the Year (καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος της χρονιάς)

Η ομάδα ΡΟΔΑΜΟΤΟ θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που στήριξαν την ομάδα ηθικά αλλά και οικονομικά αφού κατάφεραν να στηρίξουν μια προσπάθεια που παρόλα τα εμπόδια που βρήκε μπροστά της κατάφερε και έφερε μια νορμάλ μοτοσυκλέτα με κυβισμό 390cc στην 3η θέση στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας Racing!

Γιώργος Γούλας, επικεφαλής της ομάδας ΡΟΔΑΜΟΤΟ: «Θέλω να ευχαριστήσω για την ηθική υποστήριξη τους τον Αλέξη Γουργουρίνη για την υπομονή και την κατανόηση του. Την οικογένεια μου. Τον πατέρα μου Θωμά Γούλα που είναι και ο μεγάλος δάσκαλος μου. Τον οδηγό της ομάδας μου, Αλέξανδρο Αρναουτάκη.»

«Ευχαριστώ επίσης για την οικονομική υποστήριξη τους τους Κουλουράδες, την Intramoto Pirelli  την καντίνα της Μιχαλακοπούλου, την TGS, την Extra products tasoulis, την VGR για την Τεχνική υποστήριξη. Τον  BOUTOS   TYGA Europe,  Χάρης Αλεξίου,  paddock KTM  τον Μοto togelos gr, και για την Προπόνηση το Team Boustas training camp.»

«Ευχαριστώ την καλύτερη παρέα της Οικογένειάς Παπαγγέλου και της Οικογένειας Μπούστα.»

«Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και αυτούς που προσπάθησαν να μας φρενάρουν, χωρίς να τα καταφέρουν, όπως αντιπροσωπίες, “συνεργεία” “δυναμομετρήσεις” και κυρίως όλους τους διοργανωτές του φετινού πρωταθλήματος που το μόνο που έκαναν ήταν να δυσκολεύουν την ζωή των οδηγών και των ομάδων με την απαράμιλλή προχειρότητα και ανευθυνότητα που αντιμετώπισαν τους πάντες και τα πάντα.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner