Βλέποντας μια μοτοσυκλέτα αξίας σχεδόν 200.000 ευρώ να πέφτει κάτω

Αρκετοί μοτοσικλετιστές έχουν ζήσει την άσχημη στιγμή να βλέπουν την μοτοσυκλέτα τους να πέφτει κάτω για τον οποιοδήποτε λόγο, και το συναίσθημα είναι αδιαμφισβήτητα σοκαριστικό. Δείτε στο παρακάτω βίντεο να συμβαίνει αυτό με μια συλλεκτική μοτοσυκλέτα MotoGP που κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ.

Untitled-8Ο λόγος φυσικά για την Honda RC213V-S. Το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube πριν λίγες ώρες και κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει μια τέτοια μοτοσυκλέτα παρκαρισμένη στους δρόμους του Isle Of Man που συγκεντρώνει αμέτρητους μοτοσικλετιστές αυτές τις μέρες για να παρακολουθήσουν το ΙΟΜΤΤ 2016.

Μια BMW που είναι παρκαρισμένη δίπλα της, για λόγους που δεν μπορούν να κατανοηθούν βλέποντας το βίντεο, πέφτει πάνω στην RC213V-S και την ρίχνει κάτω. Ο αναβάτης που κρατά την κάμερα φωνάζει συγκλονισμένος ενώ ακούγετε και μια φωνή που λέει ότι πρόκειται για μια πανάκριβη μοτοσυκλέτα.

Όποια και να είναι η αξία της μοτοσυκλέτας του καθενός το θέαμα είναι σοκαριστικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τέτοια ποσά. Μη σου τύχει.

Honda RC213V-S

Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Isle Of Man, για τους χρόνους και τις ταχύτητες που έχουν σημειωθεί, με ένα κλικ στην παρακάτω εικονα-σύνδεσμο:

IOMTT-2016-BS

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner