Όλα καλά με τον Bruce Anstey, βγήκε από το νοσοκομείο

Όλα καλά με τον Bruce Anstey, ο οποίος είχε μια πτώση στα χθεσινά δοκιμαστικά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, με τον φόβο ότι έχει τραυματίσει τον σπασμένο του αστράγαλο.

Bruce Anstey1Όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό μας άρθρο, ο 10 φορές νικητής TT, που στο φετινό Isle of Man TT έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του οδηγώντας την MotoGP  ρεπλικα Honda RC213V-S είχε πτώση χθες στην στροφή “Keppel Gate” και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nobles για ένα check-up στον αστράγαλο του που είχε σπάσει παλιότερα στο North West 200.

Ο Νεοζηλανδός είχε ξεκινήσει από νωρίς την προσπάθεια για βελτίωση του χρόνου του, αυτήν την φορά επιλέγοντας την “θνητή” Superbike του, μια Honda CBR 1000 RR  και σημείωσε πτώση στην Keppel Gate, ενώ είχε προλάβει να ολοκληρώσει έναν γύρο με μέση ταχύτητα 127.787, και ήταν στην 12η θέση.

AnsteyOK Υπήρχαν φόβοι για την συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου, όμως όπως ανακοίνωσε η ομάδα του, είναι καλά και γίνονται προσπάθειες να ξαναφτιαχτεί το CBR 1000 RR και να προλάβει τα δοκιμαστικά της παρασκευής το απόγευμα.

Από ότι φαίνεται από τις δηλώσεις αυτές, έχει παρθεί η απόφαση να μην τρέξει με την Honda RC213V-S αλλά με την “θνητή” Superbike του, αφού τα αποτελέσματα δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά.

Το θετικό είναι ότι ο αναβάτης είναι καλά και σε θέση να συνεχίσει τις προσπάθειες του, και μάλιστα ανανεωμένος αφού ξύρισε και το μούσι που ήταν σήμα κατατεθέν του.

Bruce Anstey

Περισσότερες πληροφορίες για το φετινό Isle Of Man, για τους χρόνους και τις ταχύτητες που έχουν σημειωθεί με ένα κλικ στην παρακάτω εικονα-σύνδεσμο:

IOMTT-2016-BS