Διακοπή Συνεργασίας της Wolf-racing MOTUL με τον Χ. Παρασκευόπουλο

Δελτίο τύπου της Wolf-racing MOTUL: Η ομάδα Wolf-racing MOTUL συγκροτήθηκε το 2016  αποτελούμενη από ανθρώπους που αγαπάνε τους αγώνες μοτοσυκλέτας, τις επιδόσεις αλλά και τις διακρίσεις μέσω της προσπάθειας.

Αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν ομαδικά και με πνεύμα, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο (ο καθένας στον τομέα του, σεβόμενος τον “χώρο” του συνεργάτη του). Αυτό από μόνο του είναι συνταγή επιτυχίας και η ομάδα αυτή το έχει αποδείξει επανειλημμένα, κατακτώντας σχεδόν όλα τα ρεκόρ μέσα σε ένα χρόνο μόλις.

Οι χορηγοί πρέπει να τυγχάνουν απόλυτου σεβασμού και να προβάλλονται με τιμή από τα μέλη μιας ομάδας, όντας η κινητήρια δύναμη μιας ομάδας τέτοιας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αναφέρεται από έναν χορηγούμενο η να υποδεικνύεται κάτι αντίθετο.

Σεβόμενος απόλυτα όλους αυτούς τους ανθρώπους αλλά και τους φανς που μας στηρίζουν, η αντιεπαγγελματική και μη ευπρεπής συμπεριφορά του Χ.Παρασκευόπουλου μας οδήγησε στο να μην είναι πλέον μέλος της ομάδας αυτής.

Ζητάμε συγνώμη από τους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό με την αγάπη τους, αλλά η ηθική εικόνα είναι πάνω από τις επιδόσεις και τις διακρίσεις μιας ομάδας.

Η Wolf-racing MOTUL θα είναι παρούσα με νέο σχήμα στον αγώνα των Μεγάρων στις 18 Ιουνίου συνεχίζοντας, να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα!

Team manager
Γ.Παρασκευάς

Related Posts