Λευτέρης Πίππος – Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect στον διπλό αγώνα των Μεγάρων

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  δίνει το παρόν για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της προσπάθειας στον τελευταίο διπλό αγώνα του Π.Π.Τ. 2017 κλείνοντας έτσι το σύνολο των εμφανίσεων της και συνεχίζοντας να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ατυχίες για την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect ξεκίνησαν από τον πρώτο αγώνα του Π.Π.Τ. 2017 εδώ στην πίστα των Μεγάρων, όπου χάθηκε άδικα ο Αρχιμηχανικός της Βασίλης Γούλας, έτσι η αλυσίδα έχασε ένα πολύ σημαντικό κρίκο και στην συνέχεια καλέστηκε να προσαρμοστεί σε μια νέα συνενοχή για όλους τους παράγοντες της, από οδηγό μέχρι βοηθούς!

Όμως με πρώτο τον οδηγό Λευτέρη Πίππο μέχρι και τον τελευταίο βοηθό, όλα κύλησαν με μια υπερπροσπάθεια που έδειξε τα καλύτερα δείγματα, τόσο από πλευράς συνενοχής, όσο και απτών αποτελεσμάτων αποσπασματικά μέσα στους αγώνες του φετινού Π.Π.Τ.

Σε ένα απολογισμό αυτής της προσπάθειας, θα λέγαμε ότι η ομάδα εντέλει αποδείχθηκε πλήρης και λειτουργική, αφού κατάφερε μια 3η και μια 1η θέση στους αντίστοιχους αγώνες των Σερρών, μια 6η θέση στα Μέγαρα (ενώ είχε το βαρύ πένθος του Αρχιμηχανικού της στον πρώτο αγώνα) μια 10η θέση στην Τρίπολη (από καθαρά μηχανική βλάβη) ενω στον διπλό τελικό τελικό των Μεγάρων, έκλεισε με μια 3η και μια 2η θέση, πράγμα που δείχνει ότι στο μέλλον είναι έτοιμη για κάθε νέα αγωνιστική πρόκληση!

Συνολικά, πιστεύουμε ότι καταφέραμε αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε σαν ομάδα από την αρχή κιόλας, ενω η συνέχεια δικαίωσε τις προσπάθειες όλων μας και πολύ περισσότερο την εμπιστοσύνη των χορηγών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμότατα!

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect, αλλά και ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, θέλουν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλους τους χορηγούς τους για την αμέριστη υποστήριξη, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Yamaha Racing μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Valvoline που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E., Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά,  την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την τεχνική υποστίρηξη έχει η GOULAS racing team του κ. Βασίλη Γούλα, την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε., την εταιρεία ALPINESTARS η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λευτέρη Πίππου, τα φρένα είναι FERODO, οι αλυσίδες είναι DID, ενώ τα ergal γρανάζια είναι OGNIBENE της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ, την εταιρεία MP motors έκθεση αυτοκινήτων του κ. Δημήτρη Πρόιου, τα γυαλιά SPY, την εταιρεία X-lite του κ. Μπαξεβάνη, την εταιρεία PRINTWAY, την εταιρεία SP Motor Racing του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη (MUPO, CAPIT, FABBRI, PP TUNING, REMUS, HELL, BERINGER, BIKEPLAST), το energy drink HELL, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, την εταιρεία PERFECT FAIRING για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, οι βαφές της μοτοσυκλέτας έγιναν από την εταιρεία Michalakelis Team, τον κ. Κώστα Περβολαράκη που ετοιμάζει το πρόγραμμα της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία e-novo.com έχει την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για όλο τον σχεδιασμό της ομάδας (paddock, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετα κ.α.), ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, είναι το περιοδικό BIKER SPIRIT, αλλά και το περιοδικό BIKEIT!.

Κλείνοντας, η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, τα μέλη της ομάδας Στάθης Κοσμίδης, Γιάννης Μαρινάκης & Λευτέρης Ρηγόπολος, ευχαριστούν θερμά, όλους τους φίλους θεατές που τους υποστήριξαν και τους ακολούθησαν για όλο το Π.Π.Τ. 2017.

Φωτογραφίες © IGF Productions