Η Νέα Ducati Panigale R V4 παρουσιάστηκε στην EICMA 2018 – Video – Mega Photo Gallery

Η Panigale R V4, ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της Ducati στην παγκόσμια πρεμιέρα για τα νέα μοντέλα του 2019, όπου και φιλοδοξεί  να είναι υποψήφια για τον τίτλο της «πιο όμορφης μοτοσυκλέτας EICMA 2018.
Σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις R, το Panigale V4 R είναι ακόμα πιο εξειδικευμένο με τεχνολογία που έρχεται απευθείας από το MotoGP.

Οι τροποποιήσεις που εκτείνονται πολύ πέρα από τον κινητήρα και το set-up της ανάρτησης,  περιλαμβάνει το φέρινγκ, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Ducati Corse, σε στενή συνεργασία με το σχεδιαστικό κέντρο της Ducati για τη βελτίωση της απόδοσης της αεροδυναμικής.

Το νέο φέρινγκ ενσωματώνει επίσης τα αεροδυναμικά εξαρτήματα που αναπτύχθηκαν για τα πρωτότυπα του MotoGP και είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, ενισχύουν την εμπιστοσύνη του αναβάτη στην κορυφαία επιδόσεων μοτοσυκλέτα
Η Panigale V4 R είναι, πλήρως συμβατή με τα δεδομένα που απαιτεί η κατηγορία WSBK, όπου θα αποτελεί την μοτοσυκλέτα για την επίσημη ομάδα της Ducati Superbikes που θα αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την σεζόν 2019.

Ο κινητήρας Desmosedici Stradale των 1103 κυβικών, αντικαταστάθηκε με τον 998 κυβικών Desmosedici Stradale R για να συμμορφωθεί με τους κανόνες του WSBK.

Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο V4, το Desmosedici Stradale R προσφέρει πιο ακραία απόδοση καθώς η απόδοση της ισχύος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την χρήση της πίστας. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από ελαφρύτερα εσωτερικά εξαρτήματα (τα οποία μειώνουν το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας κατά 2 κιλά σε σύγκριση με το Panigale V4S,  φέρνοντας το βάρος της σε μόλις 193 κιλά).

Η μεγαλύτερη απόδοση της αεροδυναμικής επιτρέπει την ταχύτερη ψύξη του κινητήρα και μετατοπίζει την κόκκινη ζώνη στροφών ψηλότερα. Το αποτέλεσμα είναι 221 hp (162 kW) ισχύος στις 15.250 σ.α.λ., και 2, 250 σ.α.λ. υψηλότερη από το σημείο μέγιστης ισχύος από τον 1103 cm3 V4.

Αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία μπορούν να ανεβούν ακόμη υψηλότερα με την τοποθέτηση του πλήρους αγωνιστικού Ducati Performance και με μια  εξάτμιση Akrapovic, τα οποία αυξάνουν τη μέγιστη ισχύ σε 234 hp (172 kW) στις 15.500 rpm. Εν ολίγοις, είναι η πιο ισχυρή μοτοσικλέτα της Ducati!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά  του νέου Panigale R V4

Την νέα  Ducati Panigale R V4 θα μπορέσουν αν δουν οι φίλοι της μάρκας στο Μιλάνο στην έκθεση της EICMA ( Hall 15, Stand N06 ).

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

VIDEO – Ducati Panigale V4R – The Sound of Excellence

VIDEO – Παγκόσμια πρεμιέρα Ducati στην EICMA 2018

Related Posts