Την Νέα Diavel και Diavel S παρουσίασε η Ducati στην EICMA 2018 – Video – Mega Photo Gallery

Μια άλλη σπουδαία μοτοσυκλέτα για την Ducati, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας της Ducati για τα μοντέλα του 2019.

Η νέα Diavel 1260, παρουσιάστηκε στην EICMA 201. Η πρώτη Diavel παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην EICMA 2010.

Η δεύτερη γενιά Diavel 1260 παραμένει πιστή στο αυθεντικό πνεύμα αυτής της εξαιρετικά ειδικής μοτοσικλέτας, αντλώντας τα βασικά στοιχεία της σχεδίασης και τοποθετώντας μια σαφώς πιο σύγχρονη πινελιά.

Τώρα προσφέρει πιο δυνατό κινητήρα και υψηλότερες επιδόσεις, και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη.

Η σπορ γυμνή ψυχή του είναι εμφανής στον κινητήρα Testastretta DVT 1262, ικανός να παράγει 159 hp (117 kW) στις 9.500 σ.α.λ. και 129 Nm (13.1 kgm) στις 7.500 σ.α.λ. Μια εξαιρετικά ικανοποιητική καμπύλη ροπής στροφών εξασφαλίζει τόσο την επιτάχυνση όσο και την ομαλότητα χαμηλών στροφών που είναι ιδανική για καθημερινή οδήγηση.

Μια αναβαθμισμένη ρύθμιση του πλαισίου καθιστά το Diavel 1260 πιο ευαίσθητο στις μικτές οδικές διαδρομές, ενώ τα ηλεκτρονικά παρέχουν απόδοση ισοδύναμη με εκείνη μιας σπορ μοτοσυκλέτας (και το κάνει με ασφάλεια, χάρη στο Bosch Cornering ABS)  και βέβαια φιλικό έλεγχο απόδοσης κινητήρα.

Η εξαιρετική θέση οδήγησης και η εργονομία του «cruiser» που συνέβαλε στην επιτυχία της μοτοσυκλέτας, παραμένουν αναλλοίωτες: αυτό που έχει αλλάξει είναι το σασί που χαρακτηρίζεται από ένα νέο σωληνωτό πλαίσιο Trellis που ταιριάζει απόλυτα στο Diavel και το 17 ” πίσω τροχό με το ελαστικό πλάτους 240 χιλ. Το αποτέλεσμα: Εξαιρετικός χειρισμός, εκπληκτικές γωνίες κλίσης και εξαιρετική άνεση.

Μια σπορτ έκδοση S του Diavel 1260 είναι επίσης διαθέσιμη: τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση Öhlins τόσο εμπρός όσο και πίσω, ειδικοί τροχοί και ακόμη πιο αξιόπιστο σύστημα φρεναρίσματος. Επιπλέον, η έκδοση S έχει  ως στάνταρ το Ducati Quick Shift up & down Evo (DQS)  για να επιτρέψει τη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Την νέα  Ducati Diavel θα μπορέσουν αν δουν οι φίλοι της μάρκας στο Μιλάνο στην έκθεση της EICMA ( Hall 15, Stand N06 ).

VIDEOΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Video – Ducati Diavel 1260 – Soo Good to be Bad

VIDEO – Παγκόσμια πρεμιέρα Ducati στην EICMA 2018