Δυναμικό ξεκίνημα από τους αναβάτες της ομάδας KTM SEE MOTOREX MICHELIN MX TEAM στον 1ο αγώνα ΜΧ στις Σέρρες

Με νίκη ξεκίνησε ο Ζούνης στην ΜΧ2 στη δεύτερη θέση ο Κρητικός στην ΜΧ1

Ο πρώτος αγώνας στις Σέρρες άφησε τις καλύτερες υποσχέσεις για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Η KTMSEE, με μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερα οργανωμένες ομάδες, έδειξε για πολλοστή φορά πως είναι πρωταγωνίστρια σε όλες τις κατηγορίες χάρη στους κορυφαίους αναβάτες της, στις εξαιρετικές μοτοσυκλέτες και τους έμπειρους ανθρώπους του racesupportπου είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις.

#160 Μανώλης Κρητικός Jr. – KTM 450 SX-F

2ος ΜΧ 1 (2ος Α΄ Σκέλος / 2ος Β΄ Σκέλος)

Ένας από τους κορυφαίους αναβάτες MX στην Ελλάδα επέστρεψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά με τα χρώματα της KTM. Με μια KTM 450 SX-F έβαλε από το πρώτο σκέλος το όνομά του ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην κορυφαία και πιο ανταγωνιστική κατηγορία του θεσμού.

“Στην επιστροφή μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX τερμάτισα και στα δύο σκέλη δεύτερος και στην ίδια θέση της γενικής. Είμαι σίγουρος πως στους επόμενους αγώνες θα πάω πολύ καλύτερα, αφού η μοτοσυκλέτα μου, KTM 450 SX-F, έχει απεριόριστες δυνατότητες. Τα λέμε Τρίκαλα σε 3 εβδομάδες. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν”.

#37 Φραγκίσκος Ζούνης – KTM 250 SX-F

1ος ΜΧ2 (1ος Α’ Σκέλος / 1ος Β΄Σκέλος)

Πέρυσι κατέκτησε νίκες σε σκέλη, αλλά ποτέ αγώνα. Φέτος ο Φραγκίσκος Ζούνης με την KTM 250 SX-F με το “καλημέρα” έδειξε πως είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της MX2. Σάρωσε τα πάντα στις Σέρρες κερδίζοντας προκριματικό και τα δύο σκέλη χωρίς να δυσκολευτεί.

“Πραγματοποίησα το ιδανικό ξεκίνημα. Ήμουν πρώτος στον προκριματικό και έκανα εξαιρετικές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη. Με σύμμαχο την ομάδα μου και την KTM 250 SX-F κατέκτησα δύο πρώτες θέσεις. Είμαστε στραμμένοι πλέον στον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα όπου θα προσπαθήσω να μείνω στην κορυφή”.

Δύο αναβάτες, δύο πρωταγωνιστές της κατηγορίας MX125 για την ομάδα φέτος. Με “όπλα” τα KTM 125 SX, Νίκος Κοσιάβελος και Μάριος Κανάκης ανέβηκαν στο βάθρο και στα δύο σκέλη, ενώ ο Νίκος κατέκτησε την τρίτη θέση συνολικά. Στους επόμενους αγώνες αναμένεται να φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

#96 Νίκος Κοσιάβελος – ΚΤΜ 125 SX

3ος ΜΧ125 ( 5ος Α΄Σκέλος / 3ος Β΄Σκέλος)

Tο φετινό πρωτάθλημα με βρίσκει στη νέα απαιτητική κατηγορία ΜΧ125 με την καινούργια μου μοτοκυκλέτα 125 SX άψογα προετοιμασμένους από την ομάδα μου ΚΤΜ SEE . Αποκτήσαμε την πρώτη μας εμπειρία και μπορέσαμε στο πρώτο σκέλος να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση και στο δεύτερο σκέλος στην τρίτη ανεβαίνοντας συνολικά στην τρίτη θέση του βάθρου”.

#49 Μάριος Κανάκης – KTM 125 SX

4ος ΜΧ125 (2ος Α’ Σκέλος / 7ος Β΄Σκέλος)

“Με μεικτά συναισθήματα τελείωσε ο πρώτος αγώνας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μοτοσυκλέτα μου KTM 125 SX, που με βοήθησε να ξεπεράσω τα λάθη και τις ατυχίες. Ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα στα Τρίκαλα”.

Το Junior MX πρόγραμμα της KTMSEE απέδειξε για ακόμα μια σεζόν ότι οι πιτσιρικάδες με τις πορτοκαλί μοτοσυκλέτες μπορούν να είναι πρωταγωνιστές ακόμα και στη πρώτη τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross!

Εντυπωσιακός ο νεαρός Σταύρος Βαγγελακάκης (#199) ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήρε την πρώτη του νίκη στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία MX85! Ο προπονητής του και επίσημος συνεργάτης της KTMSEE στην Καβάλα, Άγγελος Συμεωνίδης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την απόδοση του μικρού Σταύρου και την KTM 85 SX του.

Επόμενο ραντεβού στην όμορφη πίστα των Τρικάλων 7-8 Μαρτίου

Φωτογραφίες: CP PRODUCTIONS

Related Posts