Δύσκολος ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro για την Beta Chachagias Racing Team στους Αγίους Θεοδώρους

Δύσκολος ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro για την Beta Chachagias Racing Team στους Αγίους Θεοδώρους

Τραυματισμός στο χέρι για τον Κωνσταντίνο Γεροντάκη κι απώλεια της πρώτης θέσης στη βαθμολογία για τον Παναγιώτη Κακολύρη. Στα θετικά, η δυνατή επιστροφή του Γιώργου Κοινωνά στην αγωνιστική δράση  και η παραμονή του  Γιώργου Μανωλίδη στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας στην καυτή Ε2.

Κωνσταντίνος Γεροντάκης

Μετά το δυνατό ξεκίνημα της Beta Chachagias Racing Team στους τρεις πρώτους γύρους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2022, ο αγώνας των Αγίων Θεοδώρων (13 Νοεμβρίου) έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα. Σημαντική απώλεια βαθμών είχε ο Παναγιώτης Κακολύρης (Beta RR 350) που για πρώτη φορά φέτος περιορίστηκε στην τρίτη θέση της Γενική (EnduroGP) ενώ τραυματισμό στο χέρι (κάταγμα σκαφοειδούς) είχε ο Κωνσταντίνος Γεροντάκης εγκαταλείποντας τον αγώνα. Όπως όλα δείχνουν ο 20 ετών αναβάτης δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στον τελευταίο διήμερο αγώνα της χρονιάς (Λουτράκι) χάνοντας τις ελπίδες να διατηρήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας στην Ε3.

Γιώργος Μανωλίδης (Beta RR 390 Racing)

Δυνατό αγωνιστικό comeback από τον Γιώργο Κοινωνά (Beta RR 390 Racing) που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Ε2 ενώ μια θέση πίσω του βρέθηκε ο Γιώργος Μανωλίδης (Beta RR 390 Racing) που διατηρεί την εντυπωσιακή τρίτη θέση στη βαθμολογία της E2, της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας του πρωταθλήματος. Απών από τον αγώνα ήταν ο Phil Atwill λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο αγώνας των Αγίων Θεοδώρων

Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός αγώνας περίμενε τους αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στους Αγίους Θεοδώρους. Με εκκίνηση από τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, οι αγωνιζόμενοι διέσχισαν συνολικά σχεδόν 195km πραγματοποιώντας τέσσερα περάσματα από την ειδική Cross Country στο γνωστό ποτάμι της περιοχής και τρία από την Cross Test στους πρόποδες των Γερανείων.

#3 Παναγιώτης Κακολύρης

#3 Παναγιώτης Κακολύρης: “Σε αυτόν τον αγώνα δεν μπόρεσα να αποδώσω τα αναμενόμενα καθώς μια ίωση που με ταλαιπωρεί και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στάθηκαν εμπόδιο στη σωστή προετοιμασία μου. Κάποιες λάθος επιλογές γραμμών από την αναγνώριση των ειδικών διαδρομών το Σάββατο και στη συνέχεια η κούραση με έφεραν για άλλη μια φορά να πρέπει να παλέψω στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το πολυπόθητο πρωτάθλημα της Γενικής (EnduroGP). Θα τα δώσω όλα στο Λουτράκι με σύμμαχο την καλή εκδοχή του εαυτού μου.”

#25 Γιώργος Κοινωνάς

#25 Γιώργος Κοινωνάς: “Ευχαριστήθηκα τον αγώνα τόσο για τη διαδρομή του όσο και για την απόδοσή μου. Προσπάθησα να οδηγήσω σταθερά και απέφυγα τα λάθη ενώ ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα οδήγησα μαζί με τον θρύλο των ελληνικών αγώνων Παναγιώτη Κουζή.”

Κώστας Χαχάγιας (team manager): “Φτάσαμε στους Αγίους Θεοδώρους με στόχο τη νίκη στη Γενική η οποία θα μας έδινε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Ωστόσο ο Κακολύρης δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που θέλαμε και πλέον η κατάσταση στην κορυφή της EnduroGP είναι εξαιρετικά οριακή. Δυστυχώς είχαμε και τον τραυματισμό στο χέρι του Κωνσταντίνου Γεροντάκη που όχι μόνο δεν του επέτρεψε να τερματίσει αλλά θα τον κρατήσει εκτός και στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Συνεχίζει τη σταθερή απόδοση ο Μανωλίδης που κρατάει την εξαιρετική τρίτη θέση στην βαθμολογία της κατηγορίας Ε2 ενώ ενθαρρυντική ήταν η επιστροφή του Κοινωνά μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από την ενεργό δράση.” 

Η επόμενή αγωνιστική συνάντηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro είναι στο Λουτράκι, στις 3-4 Δεκεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίοι φετινοί γύροι και θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές για το 2022.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 4ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του 3ου του Κυπέλλου ENDURO 2022 – Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του 4ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του 3ου του Κυπέλλου ENDURO 2022 – Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner