Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Σάκης Συνιώρης μετά την πτώση  του στα Μέγαρα

Με επιτυχία εγχειρίστηκε την Τετάρτη το πρωί στο Ιατρικό κέντρο ο πολύπρωταθλητής Σάκης Συνιώρης μετά την πτώση του στον πρόσφατο 4ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητα στα Μέγαρα! (Δείτε εδώ την πτώση  καρέ καρέ σε φωτογραφίες! >>)

Ο Συνιώρης είχε μια άσχημη  πτώση στην Κ6, κατά την διάρκεια του αγώνα, μόλις στον 7ο γύρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί με κάταγμα στην κλείδα.

Η εγχείριση κράτησε πάνω από 2,5 ώρες αφού ήταν δύσκολη περίπτωση όπως μάθαμε λόγω της φύσης του κατάγματος της κλείδας!

Ο Σάκης Συνιώρης μας είπε: «Ήταν μια μεγάλη εγχείρηση που πήγε καλά, και τώρα είμαι αισιόδοξος και έτοιμος να επιστρέψω. Από αύριο αρχίζω την αποθεραπεία με φυσιοθεραπείες και με την φροντίδα του Σταύρου Τριντή και θέλω να είμαι έτοιμος για να είμαι παρόν στον τελευταίο διπλό αγώνα που εχει προγραμματιστεί για την πίστα των Μεγάρων στις 12 &13 Οκτωβρίου 2019 και θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν ποιο ανταγωνιστικός. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και υποστηρικτές μου για τα μηνύματα υποστήριξης τους .»

Ο Σάκης Συνιώρης παρόλο που δεν πήρε βαθμούς στον τελευταίο αγώνα λόγω της πτώσης του, είναι δεύτερος στην βαθμολογία με 65 βαθμούς, έναντι των 95 του Σωτήρη Μπεγνή, και μαθηματικά είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, πράγμα που φαίνεται πως θέλει να προσπαθήσει!

Δείτε εδώ την πτώση  καρέ καρέ σε φωτογραφίες! >>