ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Marc Marquez θα  οδηγήσει στο Test του Misano μετά τον αγώνα!

Η Repsol Honda επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση του χεριού του και θα ταξιδέψει στο Misano για να πάρει μέρος στο τεστ που θα γίνει την επομένη του αγώνα!

Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ικανοποιημένος με την κατάσταση του δεξιού του χεριού, ο Marc Marquez θα ταξιδέψει στο Misano με την πρόθεση να οδηγήσει το Honda RC213V κατά τη διάρκεια της δοκιμής μετά τον αγώνα.

Μετά από δύο θετικά τεστ σε ένα Honda CBR600RR στην πίστα MotorLand Aragon στις 31 Αυγούστου και στις 02 Σεπτεμβρίου, ο Marc Marquez απέκτησε πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση του βραχίονα του. Με τις πληροφορίες που έλαβε και αφού είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο του δεξιού βραχιονίου του, ο Marquez θα ταξιδέψει τώρα στο GP του Αγίου Μαρίνου με σκοπό να δοκιμάσει περαιτέρω τη φυσική του κατάσταση πάνω στο Honda RC213V του κατά τη διάρκεια της δοκιμής MotoGP μετά τον αγώνα.

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα φτάσει στο Misano το βράδυ της Παρασκευής για να παρακολουθήσει ξανά και να εργαστεί μαζί με την Repsol Honda Team και το HRC πριν μπει να οδηγήσει στην πίστα την Τρίτη.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner