Εξαιρετικό θέαμα στο SUPERMOTO CUP από την TEAM MOTUL WOLF-RACING

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:  Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς του Πανελληνίου Κυπέλλου Supermoto έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα των Μεγάρων. Εκπληκτικές μάχες και συναρπαστικοί αγώνες – θέαμα που είχε ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της μοτοσυκλέτας, αλλά που, από ότι φάνηκε, τάραξε τα νερά!

Ο Βενιαμίν της ομάδας Γ. Παπασταύρου πάλεψε με τα μεγάλα ονόματα του παλαιού αθλήματος Supemoto και κατάφερε να πάρει μια 3η και μια 2η θέση στα αντίστοιχα σκέλη, ενώ ο Team Manager Γ. Παρασκευάς αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα πρόσφυσης στο πρώτο σκέλος και κατέλαβε της 8η θέση, ενώ στο δεύτερο σκέλος μία 4η θέση έφερε επιπλέον ενθουσιασμό στο BOX της ομάδας.

Σχόλιο Γιώργου Παπασταύρου #2:

“Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που κατάφερα να συναγωνιστώ ανθρώπους που έχουν χτίσει αυτό το άθλημα, και μπόρεσα να βρεθώ μαζί τους στο ίδιο γυρολόγιο και να παλέψω για μία καλή θέση στο βάθρο! Ο Γ. Παρασκευάς με είχε προϊδεάσει για ότι θα μπορούσα να περιμένω, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτήν την εξέλιξη του αγώνα και την εμπειρία που πήρα από αυτόν!

Έδωσα το 100% του εαυτού μου και το αποτέλεσμα με δικαιώνει. Το μόνο που βλέπω τώρα είναι ο επόμενος αγώνας πάλι στα Μέγαρα σε 1 μήνα.”

Σχόλιο Team Manager – Μηχανικού Γιώργου Παρασκευά #148

“Αντιμετώπισα ένα θέμα πρόσφυσης στο πρώτο σκέλος, το οποίο με ξάφνιασε αρκετά θα έλεγα. Παρόλα αυτά δεν το έβαλα κάτω – ένας αγώνας είναι πάντα αγώνας και πρέπει να δίνεις το 100%.

Η 8η θέση ήταν το καλύτερο δυνατό στο πρώτο σκέλος. Η επιδιόρθωση στο 2ο σκέλος αλλά και το πείσμα που χαρακτηρίζει όλη μας την ομάδα έφερε την 4η θέση, γεγονός που μας έβαλε στο σωστό δρόμο για τον επόμενο αγώνα μας!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας, αλλά κυρίως δίπλα στο άθλημα μας, που τόσο πολύ μας έχουν δείξει ότι αγαπάνε!

Δείτε επίσης:

Related Posts