Η Kremalas Race Team στον 3ο Αγώνα κυπέλου SUPERMOTO 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο 3ος αγώνας του κυπέλου supermoto πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Σπάρτης ‘’Sparta Racing Motul’’ υπό την αιγίδα της ΑΜΟΣ στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.Η ομάδα μας συμμετείχε στον αγώνα με δύο μόνο συμμετοχές λόγω τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

– Ο Σταύρος Κρεμάλας στην κατηγορία OPEN/RACING σημειώνοντας έναν εκπληκτικό χρόνο στα χρονομετρημένα ξεκίνησε από την 2η θέση (57.92).Το οποίο αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ. Με το Γιάννη Κωσταντινάκο και τον Γιώργο Παπασταύρου με 1η και 3η θέση αντίστοιχα να συμπληρώνουν την 1η σειρά εκκίνησης. Στο 1ο σκέλος το εμπρός φρένο και συγκεκριμένα η μανέτα πρόδωσε το Σταύρο και τον έβγαλε εκτός μάχης με αποτέλεσμα να τερματίσει 4ος.

Στο 2ο σκέλος μετά από μια επαφή που είχε με τον Γιώργο Παρασκευά στην εκκίνηση έμεινε αρκετά πίσω. Με ένα Σερί γρήγορων γύρων κατάφερε να φτάσει το Γιώργο Παρασκευά ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην 3η θέση. Μια μηχανική βλάβη όμως στον 10 γύρο οδήγησε το Σταύρο σε εγκατάλειψη.

– Ο Μπαρτζώκας Στάθης στην κατηγορία ΝΕΩΝ κάνοντας 2ο χρόνο ξεκίνησε από την 7η θέση γενικής πετυχαίνοντας έναν πολύ καλό χρόνο 00.24 δεδομένου ότι ήταν η δεύτερη επαφή που είχε με την πίστα της Σπάρτης. Η εκκίνηση του 1ου σκέλος τον βρήκε στην 3η θέση της κατηγορίας του. Έχοντας μηδενική διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες της κατηγορίας. Το πρόβλημα με το εμπρός φρένο τον ανάγκασε να κόψει ρυθμό για τρείς συνεχόμενους γύρους με αποτέλεσμα να βρεθεί 4ος. Στη συνέχεια το φρένο επανήλθε και αυξάνοντας το ρυθμό έφτασε και πάλι τους μπροστά αναβάτες μια πτώση τον έφερε στην 3η θέση και στην τελευταία στροφή έκανε την επίθεση του στον 2ο αλλά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε 3ος με διαφορά 0.2 του δευτερολέπτου από τον Χρήστο Νικόλαρο. Την καρό σημαία είδε πρώτος ο Αλέξανδρος Κούρος.

Στό 2ο σκέλος βρέθηκε πίσω από τον Κρεμάλα και τον Παρασκευά με αποτέλεσμα να στρίψει τελευταίος. Έχασε αρκετό χρόνο προσπαθώντας να προσπεράσει τους προπορευόμενους όταν έφτασε στην 3η θέση οι υπόλοιποι της κατηγορίας είχαν κάνει μεγάλη διαφορά με αποτέλεσμα να μην μπορεί και πάλι να παλέψει για την 2η θέση.