25 May 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

EXTREME TRACKDAYS Σέρρες: Δελτίο Πληροφοριών

Λίγες μέρες έμειναν έως  την έναρξη της εκδήλωσης  EXTREME TRACKDAYS στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το επόμενο Σαββατοκύριακο 10-11/6.

Με τις προετοιμασίες να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί αναβάτες από όλη την χώρα ( αλλά και τα Βαλκάνια) περιμένουν το Σάββατο για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην μεγαλύτερη πίστα της Ελλάδας.

Για την αποσυμφόρηση του γραμματειακού ελέγχου η γραμματεία θα λειτουργεί κανονικά ήδη από την Παρασκευή 9 Ιουνίου στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου από  την 15:30 -22:00 .

Η ύπαρξη υπηρεσίας security στον χώρο του Αυτοκινητοδρομίου εγγυάται ότι οι πύλες του θα παραμένουν ανοιχτά καθόλη την διάρκεια του 48 ωρου αλλά και την ασφάλεια του εξοπλισμού των συμμετεχόντων.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η παρουσία της Dunlop με τον τεχνικό της Νίκο Περιστερά να δίνει συμβουλές για το σωστή λειτουργία των ελαστικών και να παρουσιάζει τις νέες γόμες των αγωνιστικών ελαστικών. Φυσικά τα καινούργια ελαστικά D212 GP Racer, τα κορυφαία slick KR και τα «χαρακτά» αγωνιστικά D212 θα διατίθενται στον χώρο της Dunlop που θα είναι και ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών της εκδήλωσης.

Οι παρευρισόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλήρη γκά μα των ολλανδικών λιπαντικών της Quantum και να προμηθευτούν τους σχετικούς καταλόγους.

H Skafidas Racing που έχει αναλάβει τον τεχνικό έλεγχο όλων των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων θα προσφέρει την δυνατότητα σέρβις και επισκευής εμπρός ανάρτησης (αλλαγή σε λάδια,τσιμούχες ,ξύστρες ) για τα κυριότερα μοντέλα της αγοράς.

Η ίδια ομάδα τεχνικών μπορεί να αναλάβει επιτόπου το σωστό στήσιμο των μοτοσυκλετών των συμμετεχόντων με ηλεκτρονική μέτρηση βύθισης (sag) και ανάλυση κατανομής βάρους.

Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα μικροεπισκευών ύστερα από πτώση (αντικατάσταση μανετών ,ποδοστηρίων,επισκευή φαίριγκ) αλλά και η αντικατάσταση υλικών τριβής για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Κατά την διάρκεια trackday θα υπάρχει η δυνατότητα μέτρησης του ακριβούς βάρους μοτοσυκλέτας του κάθε συμμετέχοντα.

Η όλη εκδήλωση έχει και εναέρια κάλυψη με τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο Drown τα πλάνα από το οποίο θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά το  καινούργιο μοντέλο της SHOEI, XSPIRIT 3.Πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας που σχεδιάστηκε βάσει των δεδομένων που καταγράφηκαν από την χρήση του στα MotoGP.

Εφόσον  μιλάμε για MotoGP το μεσημέρι του Σαββάτου και Κυριακής θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ανταπόκριση του Δημήτρη Διατσίδη για τα δοκιμαστικά και τον αγώνα της Catalunia στις δύο καφετέριες του Αυτοκινητοδρομίου.

Καθόλη την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης αυτοκίνητο της οργάνωσης θα προσφέρει την δυνατότητα μεταφοράς δοχείων βενζίνης για ανεφοδιασμό αλλά και  ατόμων από και προς τα ξενοδοχεία διαμονής τους.

O Νίκος Μουράτης που διαθέτει τις αντιολησθητικές μεμβράνες  της STOMP , τα αγωνιστικά εξαρτήματα της 4Racing και ντύνει τις μοτοσυκλέτες των πλοηγών με φαίριγκ της Sebimoto, θα είναι παρών με  τις  ιστοσελίδες Bikerspirit,και motograndprix.gr ,το περιοδικό ΜΟΤΟ,  και την  εταιρεία αναψυκτικών SPIRITRADE  να είναι οι κυριότεροι από τους φορείς που θα παρευρίσκονται και έχουν συμβάλλει με τον τρόπο τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο sotzaf@techlink.gr

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events