Λευτέρης Πίππος και Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect στο βάθρο των Σερρών

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  προετοιμάστηκε όσο καλύτερα είναι δυνατόν, για τον 3ο αγώνα της χρονιάς, από νωρίς την Παρασκευή στην πίστα των Σερρών, δοκιμάζοντας και ελέγχοντας την μοτοσυκλέτα, ώστε να είναι αξιόμαχη για τον αγώνα της Κυριακής, όντας πίσω στην βαθμολογία, από τις ατυχίες των προηγούμενων δύο αγώνων.

Η βροχή, δεν έχει αφήσει την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  να βρει αυτό που θέλει την Παρασκευή, ελπίζοντας το Σάββατο στον καλύτερο καιρό, ώστε να πετύχει στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, την καλύτερη δυνατή θέση, για τον αγώνα της Κυριακής, όμως από μία λάθος ερμηνεία-άγνοια της διοργάνωσης, χάνει την ευκαιρία στα “στεγνά” δοκιμαστικά το πρωί του Σαββάτου, να πετύχει τον καλύτερο χρόνο κι’ έτσι, αρκείται να ξεκινήσει από την 10η θέση, στην σχάρα εκκίνησης την Κυριακή!

Με έναν καιρό ν’ απειλεί ανά πάσα στιγμή να βρέξει, δίδεται η εκκίνηση του αγώνα την Κυριακή και ο Λευτέρης Πίππος ξεκινάει από την τελευταία θέση του αγώνα, ενός αγώνα που θα πρέπει να προσπαθήσει με το 110% των δυνάμεων του, αν θέλει να καταφέρει να βρεθεί σε μία αξιοπρεπή θέση! Από τους πρώτους κιόλας γύρους, δείχνει την δύναμη και την θέληση που έχει, να καταφέρει το καλύτερο δυνατό. Έτσι κι’ έγινε. Γύρο με τον γύρο, προσπερνάει τους συναθλητές του, με μία οδήγηση πέρα από τα όρια!

Το αποτέλεσμα, είναι να βρει το πέσιμο της καρό σημαίας, τον Λευτέρη Πίππο και την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect στην 3η θέση του τερματισμού!

Επιτέλους, ο Λευτέρης Πίππος, μπόρεσε να δείξει ότι οι ατυχίες των προηγούμενων αγώνων, δεν μπορούν να του στερήσουν την δύναμη την θέληση και τις δυνατότητες που έχει.

Συνολικά, θα λέγαμε ότι ήταν ένας αγώνας, με δύσκολο ξεκίνημα, αλλά με αναπάντεχο αποτέλεσμα, για την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και τον αναβάτη της, Λευτέρη Πίππο, που δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται, ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect, αλλά και ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμότατα τους χορηγούς τους για την υποστίρηξη τους, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:
Yamaha Racing μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Valvoline που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E., Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά,  την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την τεχνική υποστίρηξη έχει η GOULAS racing team του κ. Βασίλη Γούλα, την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε., την εταιρεία ALPINESTARS η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λευτέρη Πίππου, τα φρένα είναι FERODO, οι αλυσίδες είναι DID, ενώ τα ergal γρανάζια είναι OGNIBENE της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ, την εταιρεία MP motors έκθεση αυτοκινήτων του κ. Δημήτρη Πρόιου, τα γυαλιά SPY, την εταιρεία Xlite του κ. Μπαξεβάνη, την εταιρεία PRINTWAY, την εταιρεία SP Motor Racing του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη (MUPO, CAPIT, FABBRI, PP TUNING, REMUS, HELL, BERINGER, BIKEPLAST), το energy drink HELL, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, την εταιρεία PERFECT FAIRING για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, οι βαφές της μοτοσυκλέτας έγιναν από την εταιρεία Michalakelis Team, τον κ. Κώστα Περβολαράκη που ετοιμάζει το πρόγραμμα της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία e-novo.com έχει την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για όλο τον σχεδιασμό της ομάδας (paddock, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετα κ.α.), ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, είναι το περιοδικό BIKER SPIRIT, αλλά και το περιοδικό BIKEIT!.

Το ανανεωμένο αγωνιστικό ραντεβού της ομάδας Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και του αναβάτη της Λευτέρη Πίππου, στον επόμενο αγώνα που θα γίνει στην πίστα των Μεγάρων στις 18 Ιουνίου, είναι πλέον γεγονός!

Φωτογραφίες: IGF Productions

Related Posts